سفارش تبلیغ
صبا ویژن
http://up.p30room.ir/uploads/139512886810321.jpg
پایبندی مردم به آرمانهای انقلاب
نوشته شده توسط reza khangoli zivlaei در ساعت 11:23 عصر

وزیر کشور در دیدار با نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی:

حضور ملت در راهپیمایی 13 آبان نشان از پایبندی مردم به آرمان‌های انقلاب دارد

عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در دیدار با نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز اظهار داشت: حضور ملت در راهپیمایی 13 آبان پشتوانه‌ای بسیار قوی برای نظام و دولت است تا بتوانند در چارچوب احقاق حقوق مسلم مردم در مجامع بین‌المللی تلاش کنند.
به گزارش حوزه دولت باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، وزیر کشور در دیدار با نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز با بیان اینکه امسال نیز مردم حضور با عظمتی در راهپیمایی 13 آبان داشتند، گفت: این حضور نشان از پایبندی مردم به آرمان‌های نظام و انقلاب دارد.

عبدالرضا رحمانی‌فضلی وزیر کشور در دیدار با نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز اظهار داشت: این حضور پشتوانه‌ای بسیار قوی برای نظام و دولت است تا بتوانند در چارچوب احقاق حقوق مسلم مردم در مجامع بین‌المللی تلاش کنند.

امام جمعه تبریز در این دیدار با تمجید از حضور باشکوه مردم در راهپیمایی 13 آبان گفت: حضور مردم در صحنه‌های مختلف انقلاب همواره پرشکوه و گسترده بوده است.

آیت‌الله محسن مجتهد شبستری تصریح کرد: این حضور وظیفه مسوولان نظام را در قبال مردم سنگین‌تر می‌کند.

وی ضمن خوش‌آمدگویی به استاندار جدید آذربایجان شرقی، خدمات استاندار پیشین را مفید و موثر ارزیابی کرد.

وزیر کشور پیش از دیدار با نماینده ولی فقیه با حضور در گلزار شهدای تبریز به مقام شامخ شهدای دوران دفاع مقدس ادای احترام کرد.
منبع: باشگاه خبرنگاران



کلمات کلیدی : مرگ بر امریکا
نابودی مسلمانان
نوشته شده توسط reza khangoli zivlaei در ساعت 11:20 عصر

 

سعید جلیلی در جمع راهپیمایان تهران:
منطق آمریکا فرعونی است/«مرگ بر آمریکا»یعنی مرگ بر اتاق‌فکرهایی که نابودی مسلمانان را رقم می‌زنند

عضو شورایعالی امنیت ملی، تهدیدات آمریکا علیه ایران را منطق فرعونی خواند و گفت: اگر ما می‌گوییم مرگ بر آمریکا مرگ بر خودبزرگ‌بینی و تحقیر ملت‌هاست؛ مرگ بر اتاق‌ فکرهایی است که در یک لحظه نابودی هزاران مسلمان را رقم می‌زند.

خبرگزاری فارس: منطق آمریکا فرعونی است/«مرگ بر آمریکا»یعنی مرگ بر اتاق‌فکرهایی که نابودی مسلمانان را رقم می‌زنند

 

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و عضو شورایعالی امنیت ملی طی سخنانی در اجتماع بزرگ مراسم 13 آبان در مقابل لانه جاسوسی سابق آمریکا در تهران اظهار داشت: در سالروز رویداد بزرگی هستیم که امام راحل احیاگر مکتب امام‌ حسین(ع) در قرن حاضر، آن را انقلابی بزرگتر از انقلاب اول نامیدند.

وی با طرح سوالاتی گفت: باید ببینیم منطق امام(ره) چه بود و چرا این رویداد را بزرگتر از انقلاب اول نامیدند؟ انقلاب اول، پیروزی انقلاب، پیروزی بود که نظام استبدادی را که مانع استقلال، آزادی و ارزش‌های این کشور بود، برکنار کرد اما امام آرمان‌های متعالی‌تری داشت.

عضو شورایعالی امنیت ملی تصریح کرد: اندیشه متعالی امام(ره‌)، استقلال و آزادی در همه ابعاد آن و به شکل متعالی آن تعریف می‌شد، اندیشه امام(ره) و آرمان ایشان به قدری گویا و روشن و متعالی بود که شما امروز شاهدید دشمنان ما که نمی‌توانند این اندیشه را نقض کنند، به مقابله با اصل اندیشه و اصل آرمان برآمده‌اند.

وی ادامه داد: دشمنان مطلق اندیشه و آرمان را نقض می‌کنند، ادعا می‌کنند عرصه سیاست و سیاست خارجی عرصه واقعیت‌هاست نه عرصه آرمان‌ها، آنها با شعار واقع‌بینی می‌ خواهند اندیشه و آرمان امام را نقض کنند.

جلیلی بر همین اساس خاطرنشان کرد: ما معتقدیم بزرگترین هنر امام راحل این بود که اتفاقاً درک صحیحی از واقعیت را به جهانیان نشان داد، امام اجازه نداد واقعیت‌ها را به گونه‌ای دیگر بیان کنند، امام اجازه نداد واقعیت‌‌ها را تحریف کنند؛ امام اجازه نداد افرادی به میل خود آن درکی را که از واقعیت‌ها داشتند، به ملت‌ها تحمیل کنند.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه تصریح کرد: امام منکر واقعیت‌ها نبود اتفاقاً هنر امام واقع‌بینی صحیح و دقیق بود، واقع‌بینی که مبتنی بر یک اندیشه صحیح است.

وی با اشاره به آیاتی از قرآن، گفت: اگر تقوای الهی حاکم باشد، آنگاه شما می‌توانید واقعیت‌ها را به خوبی مشاهده کنید؛ هنر امام این بود، اتفاقاً امام دقیقا واقعیت‌ها را مطرح کردند و نظام تصمیم‌گیری در دنیا، در سیاست خارجی و در مناسبات قدرت در عرصه بین‌المللی را به مردم دنیا نشان داد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با بیان اینکه نقطه قوت امام درک صحیح از واقعیت‌های جهان و منطقه بود، ادامه داد: امام می‌گفت مستکبرین جهان دنیا را با یک نوع بیماری روحی نگاه کرده و همین دید است که آنها مستضعفین جهان را که اقیانوسی در مقابل جمعیت مستکبرین هستند با چشم تحقیر ببینند.

وی درک صحیح امام از واقعیت‌ها را منجر به پدید آمدن واقعه‌ای نظیر 13 آبان خواند و افزود: 34 سال پیش ملت ایران گفت که سفارت آمریکا محل جاسوسی و توطئه است.

جلیلی تصریح کرد: امروز پس از 34 سال واقعیتی را که امام متوجه آن شدند دوستان آمریکا به آن اعتراف می‌کنند و حتی به آن معترض نیز هستند.نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی با اشاره به برخی واقع‌بینی‌های امام راحل و تشخیص‌

های دقیق ایشان اظهار داشت: اولین و شاید یکی از مهمترین واقعیت‌هایی که امام آن را تشخیص داد این بود که تنها با قطع دست استبداد داخلی نمی‌توان به آزادی و استقلال رسید.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: امام تشخیص داد که اگر می‌خواهیم به استقلال واقعی برسیم باید ریشه‌های مستکبرین را پیدا و آنها را قطع کنیم به همین دلیل بود که 13 آبان انقلابی بزرگتر از انقلاب اول نامیده شد.

وی ادامه داد:‌ امام به خوبی بیان کرد که چرا نهضت مشروطه نتوانست به پیروزی کامل برسد زیرا تنها هدف آن از بین بردن استبداد داخلی بود و چشم به ریشه‌کن کردن استبداد خارجی نداشت و ما حتی شاهد تحصن در سفارتخانه انگلیس در ایام انقلاب مشروطه هستیم.

جلیلی با بیان اینکه تسخیر لانه جاسوسی نشان داد که انقلاب اسلامی مسیر خود را پیدا کرده و آن را درست طی می‌کند، گفت: این حرکت نشان داد که ملت ایران به دیکتاتور توجه نمی‌کند و نوک حمله خود را متوجه مانع اصلی استقلال کشور کرده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به دیدگاه امام مبنی بر اینکه ملت ایران تحت فشار آمریکا استقلال خود را از دست داده است، تصریح کرد: امام می‌دانست که استقلال کشورها بدون قطع دست استکبار ممکن نیست.

وی ادامه داد: هر حرکتی در جهت خواست ملت‌ها صورت گیرد اگر متوجه دست استکبار نباشد مطمئنا بدون فرجام خواهد بود و در موضوع ملی شدن صنعت نفت شاهد بودیم استکبار ملی شدن این صنعت را تحمل نکردند.

نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی با اشاره به بیداری اسلامی در کشورهای مختلف افزود: در این مسئله شاهد بودیم ملت‌هایی که تنها به قطع دست دیکتاتور داخلی توجه کردند کاری از پیش نبردند و دیدند که قدرت‌ها برای آنها کاری نکردند بلکه دیکتاتوری را از دریچه دیگر برای این ملت‌ها به ارمغان آوردند.

جلیلی با بیان اینکه 13 آبان نماد عدم انحراف انقلاب اسلامی است، گفت: امام با واقع‌بینی دقیق این واقعیت را بیان کرد که استکبار با منافع ملت‌ها دشمنی دارد.

وی با یادآوری دشمنی‌های آمریکا از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون افزود: آمریکا پس از انقلاب و تسخیر سفارت خود دشمنی‌اش با ایران را متوقف نکرد و اقداماتی را نظیر بلوکه کردن دارایی‌ها،‌ حمایت از اروپای برانداز و پشتیبانی از صدام برای براندازی از انقلاب آغاز کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: آمریکا حتی در زمینه عبور از خط لوله گاز از خاک ایران کارشکنی کرد و تلاش نمود این خط لوله از خاک ایران عبور نکند.

جلیلی تصریح کرد: در همین سه دهه دشمنی آمریکا با سه هدف راهبردی را دنبال می‌کند چرا که آنان خواهان این هستند که نظام جمهوری اسلامی شکل نگیرد و رفتار هویت‌بخش ایران تغییر و می‌خواهند ظرفیت ایران را تهی کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: ایالات متحده آمریکا ایران را تهدید به حمله هسته‌ای می‌کند و این همان منطق فرعونی است و آنان نگرانی این هستند که با ظهور انقلاب اسلامی مدلی که آنان از لحاظ فرهنگی، سیاسی و اقتصادی برای ملت‌های دنیا پیچیده‌اند عملی نشود.

وی با تأکید بر اینکه امام درک عمیقی از دشمنان داشت، گفت:‌ به همین دلیل بود که امام رویارویی با دشمنان را جنگ حق و باطل، فقر و غنا و جنگ پابرهنه‌ها و مرفهین و نزاع بین اندیشه‌ها است.

«امام به آمریکایی‌ها می‌فرمود که مشکل شماست که بی‌منطق هستید و برای همین بود که امام می‌گفت آنان به غیر از برداشتن ما از مسیر خود راضی نمی‌شوند»

عضو شورایعالی امنیت ملی خاطرنشان کرد: دشمنان ما مشروطه و ملی‌شدن صنعت نفت را تحمل نکردند و امروز نیز پیشرفت بزرگ ما در حوزه‌های دینی، علمی و فناوری را تحمل نمی‌کنند و هر آنچه را که دارند در برابر پیشرفت ما بسیج می‌کنند.

جلیلی به فرمایش شهید بهشتی در مورد آمریکا اشاره و تصریح کرد: شهید بهشتی خطاب به آمریکا می‌گفت در این عصبانیت بمیرید بنابراین شعار مرگ بر آمریکا شعار متفکرترین و صادق‌ترین مردم ما است و آنان می‌گفتند اگر ما می‌گوییم مرگ بر آمریکا مرگ بر خودبزرگ‌بینی و تحقیر ملت‌هاست؛ مرگ بر اتاق‌ فکرهایی است که در یک لحظه نابودی هزاران مسلمان را رقم می‌زند.

وی تأکید کرد: مرگ بر آمریکا مرگ علیه ملت آمریکا نیست بلکه مرگ علیه دولتی است که ظالمانه با ملت‌ها حتی با خود آمریکایی‌ها رفتار می‌کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: شهید همت‌ها، باکری‌ها و بهشتی‌ها فریاد مرگ بر آمریکا سر می‌دادند و مرگ بر آمریکا را تبدیل به یک سمبل همبستگی و آزادی‌خواهی کردند.

جلیلی با طرح این پرسش که واقعیت سومی که امام برای مردم و جهانیان مطرح کرد چه بود، گفت: امام به خوبی بیان کرد که امروز آنچه که آمریکایی‌ها بیان می‌کنند فقط زور نیست بلکه فریب رسانه‌ای دیگری نیز هست و آنان به دنبال تحقیر ملت‌ها هستند.

جلیلی بر همین اساس ادامه داد: اینها به دنبال تحقیر ملت‌‌ها هستند تا با استفاده از این تحقیر آنها را به دنبال خودشان داشته باشند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به سخنان امام راحل افزود: اینهایی‌ که صحبت از حقوق بشر می‌کنند خودشان هم می‌دانند که دروغ می‌گویند. این حقوق بشر یعنی حقوق ظالم‌ها این سازمان‌ها برای منفعت خودشان است نه برای مظلومان.

عضو شورایعالی امنیت ملی به نقل از امام خمینی(ره) اظهر داشت: شورای امنیت وقتی می‌تواند شورای امنیت باشد که مدافع مظلوم‌ها باشد.

جلیلی افزود: ملت ایران اگر توانست در برابر زیاده‌خواهی‌ها ایستادگی کند به این دلیل بود که در کنار مقاومت، در برابر حیله‌ها و تزویرهای دشمن نیز ایستادگی کرد.

وی خاطرنشان کرد: واقعیت دیگری که امام به ملت‌‌ها و جهان نشان داد این بود که بسیاری از آنچه قدرت‌های استکباری نشان می‌دهند قدرت و هیمنه پوشالی است. امام ضعف دشمن را می‌شناخت و به جهان نشان می‌داد همچنان که ایشان با جسارت قدرت مستضعفان و مومنان را به جهان نشان می‌داد و صراحتاً می‌گفت که دشمن به جز اذیت و آزار نمی‌تواند کاری کند و پیش رود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به مطلب منتشر شده در یک مجله آمریکایی، تصریح کرد: همه رؤسای جمهور آمریکا با این حرف امام موافقند که آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند. لذا امام می‌فرمودند این تبلیغی که ابرقدرت‌ها درست کردند به خودشان آسیب می‌رساند.

جلیلی با بیان اینکه ملت ما بت بزرگ را شکست، خاطرنشان کرد: این نشان می‌دهد که ملت‌ها می‌توانند فریاد بزنند و باید قدرت خود را در عمل نشان دهند در نتیجه می‌توان پیروزی‌های بزرگی را رقم زد.

وی با اشاره به سرنگونی شاه و پیروزی ملت ایران در هشت سال جنگ تحمیلی افزود: ملت‌ها می‌توانند پیروز باشند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اذعان داشت:‌ واقعیت دیگری که به ملت‌ها و ملت ما نشان داد این بود که می‌توانیم پیروز باشیم. اما شرط رسیدن به پیروزی‌های بزرگ وحدت است.

عضو شورایعالی امنیت ملی با اشاره به آیه‌ای از قرآن کریم، خاطرنشان کرد: دشمنان پشتیبان یکدیگر هستند و اگر ما وحدت لازم را نداشته باشیم آنها می‌توانند به کشور ما چشم طمع داشته باشند پس ملت باید همصدا باشد چرا که آن ضربه‌ای که دشمن از اخوت کشورهای اسلامی متحمل شد اخوت عملی بود.

جلیلی با بیان اینکه دشمن به دنبال این است تا وحدت و یکپارچگی ملت ما را در برابر استکبار تبدیل به اختلاف نماید، اظهار داشت: موضع امام نیز در این رابطه این بود که جهان‌خواران تا ابد حسرت گسستن اتحاد ما را به گور خواهد برد.

وی بر همین اساس ادامه داد: همه ملت باید یکپارچه در مبارزه با استکبار و مقابله با سیاست‌های خصمانه پشتیبان دولت و تیم مذاکره‌کننده باشد تا آنها بتوانند از حقوق ملت ایران دفاع کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه ملت ما جانانه‌ترین مقاومت‌ها را در برابر زور انجام داده است، متذکر شد: این ملت توانایی مقاومت در برابر تزویر و فریب دشمن را هم دارد و هرگز اجازه نخواهد داد تا دشمن در وحدت، که نماد همبستگی در مبارزه با استکبار جهانی است خللی وارد نماید.

جلیلی بر همین اساس ادامه داد: امروز همه آحاد ملت و تمام جریان‌های سیاسی باید کمک کنند تا کشور و دولت ما بتواند با استفاده حداکثری از ظرفیت‌های کشور در حل مشکلات اقتصادی مانند کاهش تورم، بیکاری و افزایش تولید حداکثر موفقیت را داشته باشد.

وی با بیان اینکه همه باید پشتیبان هم باشند تا حتی یک روز را برای پیشرفت از دست ندهیم، خاطرنشان کرد: آن حماسه سیاسی بزرگی را که ملت ما در 24 خرداد آفرید با وحدت و همدلی آحاد مردم با حماسه اقتصادی تکمیل خواهد شد.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی با اشاره به صحبت یکی از اندیشمندان غربی که گفته بود ایران نشان داده است که نه تنها بدون آمریکا بلکه در مقابله با آمریکا بزرگترین پیشرفت‌های علمی، فناوری و اقتدار منطقه را به دست آورده است، اظهار داشت: لذا همه ما تلاش می‌کنیم تا نظام و دولت بتواند در عرصه‌های مختلف صنعت، فناوری، کشاورزی، اقتصاد و همه عرصه‌های پیشرفت روز به روز موفق‌تر از گذشته باشد.

وی به بیانات امام خمینی(ره) که فرموده بود ما خدا را داریم اشاره کرد و افزود: درهای رحمت خدا بر روی ما باز است و با اتکال به رحمت و قدرت خدا پیش می‌رویم تا برای همیشه چشم طمع مستکبران و قدرت‌های استکباری از کشور ما قطع شود.

منبع: فارس نیوز

 



کلمات کلیدی : مرگ بر امریکا
مرگ بر امریکا در پیشواز
نوشته شده توسط reza khangoli zivlaei در ساعت 1:54 صبح
سردار کاظمینی در خصوص اهمیت گرامیداشت 13 آبان گفت:در یوم الله 13 آبان سال 1358 ملت ما انقلاب دومی را به ثبت رساندند. شعار«مرگ بر آمریکا» برای ملت ایران ثابت بوده و خواهد ماند.
فرمانده سپاه تهران عنوان کرد:

از"پیشواز مرگ بر آمریکا" استقبال می کنیم/شعار «مرگ بر آمریکا» برای ملت ثابت بوده و خواهد ماند

سردار کاظمینی در خصوص اهمیت گرامیداشت 13 آبان گفت:در یوم الله 13 آبان سال 1358 ملت ما انقلاب دومی را به ثبت رساندند. شعار«مرگ بر آمریکا» برای ملت ایران ثابت بوده و خواهد ماند.

به گزارش فرهنگ نیوز، جنبش پیشواز مرگ بر آمریکا مورد استقبال مردم و مسئولان قرار گرفته است. در روز های گذشته تعدادی از نمایندگان مجلس با استقبال از این حرکت به این جنبش پیوستند.

سردار کاظمینی در حاشیه نشست رونمایی از 18 عنوان کتاب منتشر شده در چهارمین نمایشکاه ملی کتاب دفاع مقدس به بسیج پرس در خصوص اقدام برخی نمایندگان مجلس مبنی بر قرار دادن «شعار مرگ بر آمریکا» در آهنگ ها ی پیشواز تلفن همراه خود گفت: شعار مرگ آمریکا از دل مردم ایران است و ما تمام جنایات آمریکا را در این شعار محکوم می کنیم، جنایت هایی که در ویتنام ،افغانستان؛ عراق، ایران و حتی خود آمریکا انجام شده، امروز قابل انکار نیست. چنین کاری خوب است و ما نیز از آن استقبال می کنیم. این شعار، شعار قابل توجهی است که باعث یادآوری ماهیت استکباری آمریکا می شود.

سردار کاظمینی در خصوص اهمیت گرامیداشت 13 آبان نیز گفت: در یوم الله 13 آبان سال 1358 ملت ما انقلاب دومی را به ثبت رساندند که همواره به آن افتخار می کنیم. شعار «مرگ بر آمریکا» برای ملت ایران ثابت بوده و خواهد ماند و نسل آینده هم به جنایت های آمریکا روز به روز بیشتر پی خواهد برد. آنان که در سال 1358 اقدام دانشجویان را محکوم می کردند و به خاطر همین اقدام می خواستند وزارت خانه های خود را در تهران جمع کنند، حالا خود مورد جاسوسی آمریکا قرار گرفتند. این بخشی از جنایات آمریکا است که به تازگی در اروپا درک شده است.

منبع: فرهنگ نیوز



کلمات کلیدی : مرگ بر امریکا
بلای امریکا بر سر دانشمندان
نوشته شده توسط reza khangoli zivlaei در ساعت 1:26 عصر

یک مجله انگلیسی مطرح کرد؛

بلایی که آمریکایی‌ها بر سر دانشمندان عراقی آوردند

دکتر "زیاد عبد الرزاق"، وزیر علوم سابق عراق (زمان صدام) می نویسد: 15500 دانشمند، پژوهشگر و استاد دانشگاه عراقی بعد از عملیات سرکوب آمریکا و اسرائیل علیه آنها از کار خود کناره گرفتند، وزارت کشور عراق نتایج تحقیقات در مورد متهمین عملیات ترور علیه اندیشمندان را منتشر نکرد.
گروه بین‌الملل مشرق - عملیات ترور و حذف دانشمندان عراقی از روز دوم سقوط بغداد شروع شد، به نوشته مجله "Political scene" انگلیس این عملیات میان سه طرف تقسیم شده بود:

- طرف اول موساد است که گروه هایی را برای تعقیب و سرکوب علما، پژوهشگران، اندیشمندان و پزشکان و به ویژه محققان مسائل هسته ای و شیمیایی به عراق اعزام می کند و این اقدام مطابق با تصمیم بالاترین سطوح امنیتی در اسرائیل صورت می گیرد.

- طرف دوم سرویس های اطلاعات مرکزی آمریکا است که پیشنهادهای وسوسه انگیزی را به دانشمندان عراقی جهت همکاری با این سرویس ها ارائه کرده است، از جمله آنها می توان به فراهم کردن شرایط کاری برای آنها در آمریکا و تضمین سلامتی شان اشاره کرد؛ ولی آنها با این پیشنهاد مخالفت کرده که این امر باعث تعقیب و سرکوب آنها در مراحل مختلف شده است.

- طرف سوم تیم عراقی است که با دریافت دستورات و تعلیمات از خارج اقدام به ترور اندیشمندان عراقی می کند.

تا کنون آنچه که مسئولان عراقی گفته اند، این است که گروه های مسلح ناشناخته ده ها نفر از شخصیت های آکادمیک و پژوهشگر، پزشکان، مهندسین و کارمندان دولتی عالی رتبه سابق را ترور کرده اند؛ ولی این توضیحات هویت این گروه ها را نه به صورت مستقیم و نه غیر مستقیم آشکار نکرده است، گویی که این بایکوت و سرپوش گذاشتن بر هویت جنایتکاران ادامه دارد که بالتبع آن کشتار شخصیت های دانشگاهی عراقی ادامه خواهد داشت.



لیست اولیه اسامی صدها تن از دانشمندان عراقی که در معرض ترور قرار گرفته اند را پایگاه الکترونیکی "البینه" منتشر کرده است، ولی این پایگاه تنها به انتشار اسامی افرادی که در دانشگاه های عراق ربوده و یا کشته شده اند، اکتفا کرده و هیچ توضیحی در این مورد نداده است. 

دوم اینکه روند تعقیب و ربودن دانشمندان عراقی تشدید می شود و بعید نیست که طرف های خارجی پشت این پدیده نهفته باشند و هدف آنها خالی کردن عراق از نخبه ها و شخصیت های علمی است. اولین اظهارات در این زمینه مربوط به یک پزشک در وزات بهداشت به نام دکتر "محمود عباسی" است، وی در این رابطه گفت: این پدیده نیاز به تحقیق و بررسی دارد چرا که یک اقدام کور کورانه نیست بلکه اقدامی برنامه ریزی شده از جانب طرف های خارجی است و انگشت اتهام به سمت موساد اسرائیل به عنوان تنها طرفی که چنین جنایت هایی را مرتکب می شود، دراز است. 



موساد در گذشته نیز تعدادی از دانشمندان و اساتید دانشگاه های عراق را به ویژه در بغداد و مناطق شمالی ترور کرده است. بعد از این نیز منابع وزارت کشور عراق فاش کرد که هدف از تشدید اقدامات امنیتی برای مقابله با تعقیب و سرکوب اندیشمندان پزشکان توسط گروه های مسلح و محروم کردن عراق از مغزهای متفکر است.

همه این اقدامات در مرحله انتقالی صورت گرفت یعنی بلافاصله بعد از سقوط بغداد. در آن زمان حرف و حدیث در مورد ورود گروه های موساد برای حمایت از ارتش آمریکا به شهرهای مختلف عراق زیاد شد، عناصر موساد در این دوره به دنبال دانشمندان هسته ای و متخصصان امور شیمیایی بودند که بعد از گذشت چند ماه از ورود آنها به عراق پایگاه الکترونیکی "العراق – 5" اطلاعات جزئی تر در این مورد منتشر کرد. 

این پایگاه با استناد به اظهارات دکتر "زیاد عبد الرزاق"، وزیر علوم سابق عراق (زمان صدام) می نویسد: 15500 دانشمند، پژوهشگر و استاد دانشگاه عراقی بعد از عملیات سرکوب آمریکا و اسرائیل علیه آنها از کار خود کناره گرفتند، وزارت کشور عراق نتایج تحقیقات در مورد متهمین عملیات ترور علیه اندیشمندان را منتشر نکرد. مسئولان آمریکایی تعدادی از آنها را آزاد کردند و با انتشار نتایج تحقیقاتی که صورت گرفته بود، مخالفت کردند.

در همین راستا "عامر الخزاعی"، قائم مقام وزات بهداشت عراق عوامل ناشناخته و پلید را به دست داشتن در این عملیات متهم و هدف آنها را مقابله با پیشرفت این کشور عنوان کرد. همچنین "هدی النعیمی"، رئیس مرکز مطالعات فلسطین در دانشگاه عراق نیز موساد را عامل این ترورها دانست، اینکه پیشنهادهایی از طرف اسرائیل به گروهی از دانشمندان عراق برای فعالیت در اسرائیل مطرح شده است و به آنها اعلام کرده اند که باید بین ترور و قبول این پیشنهاد یکی را انتخاب کنند!

تهدیدها علیه دانشمندان عراقی تا بدان جا پیش رفت که گروهی از آنان پیام هایی را در اینترنت با عنوان"دانشمندان امت در معرض تهدید هستند"، منتشر کردند و از طرف های ذی ربط عربی خواستار نجات آنها از عملیات سرکوب و ترور شدند.



پانزدهم ماه مه میلادی هفته نامه المنار فلسطین نوشت که آمریکا بیش از هفتاد دانشمند عراقی را به اردوگاه های ویژه منتقل کرده است تا آنها نتوانند اطلاعات نظامی را به طرف هایی که آمریکا آنها را دشمن و تهدید کننده منافعش توصیف کرد، منتقل کنند. منابع مطبوعاتی تاکید کردند که این دانشمندان که از ملیت های مختلف هستند در حال حاضر  در اماکنی که به آنجا منتقل شده اند، به سر می برند.

از سوی دیگر هفته نامه المنار فاش ساخت که به رغم همکاری تنگاتنگ میان موساد و "سی آی ای" برای آماده شدن برای جنگ علیه عراق؛‌ ولی بین این دو سرویس اطلاعاتی برای جذب دانشمندان عراقی به داخل آمریکا و اسرائیل درگیری و رقابت شدیدی وجود دارد. اسرائیل در این زمینه همان روشی را که بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سابق به کار گرفته بود، استفاده کرد. در آن زمان موساد دانشمندن روسی را با برنامه های تسلیحاتی خود اغوا و به پایگاه های سری در مرکز اسرائیل منتقل کرد.



اظهارات ژنرال باز نشسته فرانسوی درگفتگو با شبکه 5 تلویزیون فرانسه در 5 آوریل 2004 بر نقش اسرائیل در ربودن، کشتار و جذب دانشمندان عراقی تاکید می کند. وی تاکید کرد که بیش از 150 نظامی از یگان های کماندوی اسرائیل برای ترور دانشمندان عراقی که در برنامه تسلیحاتی عراق در دوران رژیم سابق فعالیت می کردند، وارد خاک این کشور شدند. اسامی نظامیان اسرائیل در آن زمان در اختیار کمیته بازرسان سلاح های بین المللی به ریاست "هانز بلیکس" قرار گرفت.

این ژنرال فرانسوی عنوان کرد که طرح ترور از طرف مسئولان آمریکایی و اسرائیل وضع شد و اینکه وی اطلاعات دقیقی از هدف آنها در اختیار دارد که از جمله آنها ترور دانشمندان فعال در زمینه برنامه های موشکی و هسته ای عراق است. همچنین این دانشمندان در برنامه شیمیایی که باعث ارعاب اسرائیل شد، فعالیت داشتند، آنها 3500 کارشناس خبره بودند که 500 نفر از نخبه های آنها در زمینه تحول تسلیحاتی عراق فعالیت می کردند.

بعدها "مرکز مطالعات استراتژیک خلیج" گزارش مفصلی از ابعاد طرح آمریکایی – اسرائیلی منتشر که هدف از آن محروم کردن عراق از بازسازی تاسیسات نظامی، ممانعت از انتقال دانشمندان به کشورهای اسلامی و عربی، هشدار نسبت به ادامه فعالیت های آنها به هر شکل ممکن در مجلاتی که واشنگتن فعالیت آنها را ممنوع اعلام کرده است و بررسی منابعی بود که دانشمندان عراقی اطلاعات و دانسته های خود را از آن کسب کرده بودند.



این گزارش محورهای اصلی طرح مذکور را اینگونه بیان می کند:

تخریب زیر ساخت های پیشرفته عراقی که این کشور از ابتدای دهه هشتاد قرن گذشته سعی در پیشرفت و تحول آن داشته است. بغداد در این زمینه از توانایی های مالی برای داشتن سلاح های پیشرفته و پرهزینه استفاده می کرد و از حمایت آمریکا و غرب در نتیجه پیمانی که آن زمان میان آنها وجود داشت بهره برداری می کرد.

اجرای این طرح از زمانی که اسرائیل اقدام به بمباران تاسیسات هسته ای عراق در ژوئن 1981 کرد، شروع شد. بعد از آن نیز شورای امنیت با اصرار آمریکا قطعنامه های بی سابقه ای را درمورد تخریب تاسیسات و خلع سلاح عراق بعد از جنگ دوم خلیج صادر کرد و بوش نیز از این مسئله به عنوان توجیحی برای اعلام جنگ علیه عراق استفاده کرد. نیروهای آمریکایی عملیات غارت و چپاول بعد از اشغال عراق را نادیده گرفتند، عملیاتی که در آن بیش از 70 درصد آزمایشگاه ها و تجهیزات داخل دانشگاه ها و مراکز پژوهش های علمی در عراق نابود شد.



اما محور دوم این طرح، تعقیب دانشمندان و کارشناسان فنی عراقی و عرب است که در برنامه تسلیحاتی عراق فعالیت می کنند. گزارش مذکور در این مورد می نویسد: از زمان شروع برنامه هسته ای عراق اسرائیل اقدام به تعقیب و پیگرد دانشمندانی کرد که با این برنامه در ارتباط بودند، همان مسئله ای که در رابطه با یحیی المشد دانشمند هسته ای مصر اتفاق افتاد و از او به عنوان حلقه وصل با موسسه انرژی هسته ای در فرانسه استفاده شد؛ ولی عناصری از موساد او را در تابستان 1980 در حین انجام ماموریت در پاریس ترور کنند.

این گزارش می افزاید: علی رغم اینکه نفت انگیزه اصلی این جنگ بود ولی سرکوب دانشمندان نیز عامل مهمی بود، این موضوعی است که بریگادر ژنرال فنیست بروکس از مقر فرماندهی مرکزی آمریکا دو ماه قبل از جنگ بدان اقرار کرد، وی در مورد اهمیت دانشمندان عراقی برای آمریکا می گوید: واشنگتن از سرنگونی صدام اهداف دیگری نیز دارد، به خصوص توانایی عراق در زمینه سلاح های هسته ای، شیمیایی و بیولوژیک و نابودی سلاح های کشتار جمعی. 

همانطور که "ژاک بوت"، رئیس هیئت اعزامی آژانس بین المللی انرژی هسته ای به عراق قبل از جنگ و به وضوح در این مورد می گوید: " ما باید مشخص کنیم که در عراق توانایی هسته ای وجود داشته است یا نه؟ من در این مورد می گویم موضوع شامل اندیشمندان و سلاح است. بسیاری از مراکز در داخل آمریکا نیز در این مورد سخن گفتند، جان بی ولفثال عضو برنامه منع گسترش سلاح های هسته ای در موسسه کارنگی و مشاور سابق سیاست های منع اشاعه هسته ای در وزارت نیروی آمریکا با یادآوری آنچه که بعد از سقوط اتحاد جماهیر شوروی رخ داد،‌ خواستار جذب دانشمندان عراقی شد. در آن زمان آمریکا، اروپا و ژاپن به جای تعقیب کارشناسان و دانشمندان تسلیحاتی شوروی در زمینه وسوسه و اغوای آنها همکاری کردند تا آنها به خاطر معیشت اقدام به فروش تجارب کارشناسی و مواد تحت تصرف خود نکنند. "جان بی ولفسال" بر این باور بود که می توان به جای تعقیب دانشمندان و کارشناسان، چنین راه حلی را در عراق در پیش گرفت و بهتر است که اکثریت آنها به خاطر همکاریشان مورد عفو قرار گیرند.



"مارک کلایتون" در اکتبر 2002 در روزنامه "کریستین ساینس مانیتور" نسبت به مغزهای متفکر انبارهای سلاح عراق هشدار داده و لیستی از اسامی دانشمندان عراقی که در آمریکا آموزش دیده اند را ارائه کرد. وی می گوید: این دانشمندان و کارشناسان خطرناک تر از سلاح های جنگی عراق هستند؛ چرا که آنها سلاح ها را تولید می کنند. دانشمندان بین المللی خواستار ضرورت به کارگیری آنها در جستجو برای سلاح های کشتار جمعی عراق شدند.

گزارش مذکور می نویسد: واشنگتن قبل از اعلام جنگ علیه عراق برای تحقق هدف خود در زمینه انتقال دانشمندان اقدامات زیادی را انجام داد. در همین راستا آمریکا بر گنجاندن بندی در قطعنامه شماره 1441 شورای امنیت که در سال 2002 صادر شده است پافشاری می کرد. این بند عراق مجبور می کند تا به بازرسان بین المللی اجازه دهد تا از دانشمندان و کارشناسان فنی در مورد برنامه تسلیحاتی عراق بازجویی کند و حتی در صورت نیاز از آنها و خانواده هایشان در خارج از عراق بازجویی به عمل آید. 

کنگره آمریکا در اوایل سال 2003 قانون مهاجرت دانشمندان عراقی را تصویب کرد که به موجب این قانون به دانشمندانی که با ارائه اطلاعات معتبر در مورد برنامه هسته ای عراق موافقت می کنند مجوز اقامت دائم در آمریکا داده می شود. بعد از جنگ، آمریکا از طریق کمیته های بازرسی آژانس بین المللی انرژی هسته ای که قبل از جنگ مکرر به عراق سفر می کردند، به لیست اسامی این دانشمندان به ویژه کسانی که در برنامه تسلیحاتی عراق مشارکت داشتند، دست پیدا کرد.

این گزارش می افزاید، آمریکا دانشمندان عراق را به انتخاب یکی از جایگزین های زیر وادار کرد:

فعالیت در داخل عراق به شرط تعهد به عدم ارائه تجارب خود به کشورهایی که آمریکا تعیین می کند، وزارت خارجه آمریکا در این رابطه برنامه ای را با بودجه ای بالغ بر 20 میلیون دلار تدوین کرد تحت عنوان " ابتکار عمل نظارت بر علوم، تکنولوژی و مهندسی در عراق " که هدف از آن به کارگیری دانشمندان عراقی در پژوهش های مسالمت آمیز در خاک این کشور بود.

وسوسه و تحریک این دانشمندان به فعالیت در آمریکا و اعطای مجوز اقامت در این کشور

منابع علمی عراق تاکید کردند، با بسیاری ازدانشمندان برای انتقال آنها به مراکز پژوهشی غربی مذاکراتی صورت گرفت، حتی به برخی از آنها سفر به اسرائیل و فعالیت در دانشگاه ها و مراکز پیشرفته علمی و تکنولوژیک و رسیدن به رتبه های بالای علمی پیشنهاد شد، برخی از آنها با این درخواست ها موافقت کردند که در راس آنها دکتر کنعان مکیه رئیس گروه مطالعات خاورمیانه در دانشگاه بستن و استاد تعدادی ازدانشگاه های اروپایی، طاهر لبیب استاد فیزیک هسته ای و محمود ابو صالح متخصص تکنولوژی قرار داشتند؛ اما کسانی که با این پیشنهادهای مذکور مخالفت کردند، سرنوشتی که منتظر آنهاست همچنان در هاله ای از ابهام قرار دارد.

با مرور مطالعات صورت گرفته در اوایل دهه هفتاد قرن گذشته معلوم می شود که موسسات امنیتی و نظامی آمریکا از آن زمان بر تجارب و کارشناسی عراقی ها متمرکز بوده است. در مقاله ای که مجله Foreign Affairs در سال 1993 از مارتن اندیک چاپ کرده است، می خوانیم: توجه آمریکا به عراق دلایل متعددی دارد که از مهمترین آنها  می توان به تجارب عراق در زمینه صنایع نظامی و پژوهش های علمی اشاره کرد، هزاران دانشمند عراقی منبع خطرناکی در خاورمیانه به شمار می روند چرا که ممکن است آنها تجارب خود را به کشورهای عربی و اسلامی منتقل کنند.

آمریکایی ها از ابتدای مقدمه چینی برای جنگ علیه عراق، اهتمام خود را به موضوع دانشمندان این کشور را کتمان نکردند و بر ضرورت اولویت بخشی به بازجویی از این دانشمندان تاکید کردند. برخی آمارهای غیر رسمی از کشته شدن 458 دانشمند و پژوهشگر عراقی در ماه مه 203 خبر می دهند و این رقم در ماه ژوئن به 751 و در ماه آگوست به 872 نفر افزایش یافت. 

میانگین این ترورها از آگوست 203 تا اوایل سال 2004، 650 نفر در ماه است. آمارهای منتشر شده از طرف برخی موسسات غیر دولتی که بعد از جنگ به عراق سفر کردند، می گوید: تشدید ترورها بعد از سقوط بغداد باعث شد تا هزارن نفر از پزشکان، مهندسین، پژوهشگران و شخصیت های آکادمیک به خاطر فقدان امنیت عراق را ترک کنند. 

این سازمان می افزایند: ترورها ها در خیابان بعد یا قبل از نماز جمعه و بدون هشدار قبلی انجام می شد، در همه ترورها نتایج تحقیقات انجام شده نشان می داد که عامل ترور نامعلوم است.



آمار دیگری که انجمن اساتید دانشگاه در بغداد منتشر کرد، تاکید می کند که هدف 80 درصد ترورها شخصیت های دانشگاهی بود و بیش از نیمی از کشته شدگان درجه استاد تمامی یا استادیاری داشتند، بیش از نیمی از ترورها متعلق به دانشگاه بغداد و سپس دانشگاه بصره، موصل و دانشگاه المستنصریه بود. 62 درصد از دانشمدانی که ترور شدند دارای مدرک دکتری از دانشگاه های غربی بودند، یک سوم آنها متخصص علوم پایه و پزشکی و 17 درصد از پزشکان فعال بودند، سه چهارم از کسانی که در معرض ترور قرار گرفتند کشته شدند و یک چهارمی که نجات یافتند به خارج از عراق گریختند.

شواهد قابل توجهی از زبان دکتر "نور الدین الربیعی"، دبیر کل اتحادیه شورای کیفی پژوهش های علمی و رئیس پژوهشگاه و یکی از برجسته ترین دانشمندان عراق در زمینه فناوری هسته ای نقل شده است، وی می گوید: پیشرفت فنی و تکنولوژیک عراق یکی از دلایل جنگ علیه این کشور بود، مادلین اولبرایت وزیر خارجه آمریکا در این مورد تصریح کرد: " ما جز نابودی مغزهای متفکر عراق چه کاری می توانیم با این کشور بکنیم، مغزهایی که بمب های اتمی توانایی نابودی آن را ندارد، نابودی آنها مهمتر از نابودی بمب هاست ".

دکتر ربیعی افزود: تهدید جیمز بیکر علیه طارق عزیز در نشست ژنو در سال 1999 تحقق یافت، وی گفته بود: اگر با ما همکاری نکنید شما را به دوران پیش از قرون وسطی باز می گردانیم.» وی می گوید: " ترور دانشمندان عراقی بخشی از استراتژی هرج و مرج سازمان یافته رژیم صهیونیستی برای به زانو درآوردن و به سلطه کشاندن عراقیان است، بر همین اساس کاخ ها و تاسیسات دولتی، بانک، دانشگاه ها، کارخانه ها، مراکز مهندس نظامی، موزه، کتابخانه ها و گنجینه های فرهنگی نابود شد ".

با همه این تفاصیل، همچنان این سوال مطرح است که چرا بر کشتار دانشمندان عراقی سرپوش گذاشته شده است، چرا جلسات بازجویی با متهمین بازداشت شده و یا حداقل اسامی آنها منتشر نشد؟

پر واضح است که تحقیقات صورت گرفته هویت عاملان و طرف های حمایت کننده را با دلایل محکم فاش ساخته است؛ چرا که احکام قضایی صادر شده بر آنها اعدام و یا حبس ابد است، بنابراین چرا مسئولان عراقی در زمینه حمایت از افرادی که از جامعه آکادمیک این کشور زنده مانده اند، وقت کشی می کنند.
مشرق نیوز



کلمات کلیدی : امریکا آنسوی مرز
مرگ بر امریکا شعار انزجار از شیطان
نوشته شده توسط reza khangoli zivlaei در ساعت 9:20 عصر

بسم الله الرحمن الرحیم

یا أَیهَا النَّاسُ کُلُوا مِمَّا فِی الْأَرْضِ حَلَالًا طَیبًا وَلَا تَتَّبِعُوا خُطُوَاتِ الشَّیطَانِ إِنَّهُ لَکُمْ عَدُوٌّ مُبِینٌ  (البقرة/168)
ای مردم! از آنچه در زمین است، حلال و پاکیزه بخورید! و از گامهای شیطان، پیروی نکنید! چه اینکه او، دشمن آشکار شماست!

امام خمینی (ره):

آمریـــکا شیطان بزرگ است

شاید عده ای هنوز حضرت امام خمینی (ره) را در حد یک انسان عادی و حداکثر یک روحانی که درس حوزوی خوانده می دانند و هیچ از مقامات عرفانی و علمی و سیاسی آن بزرگوار نمی دانند. همین بس که اگر یک عارف و واصل ربانی، اهل دروغ و مبالغه و افترا باشد حتماً از مقام خود سقوط خواهد کرد و بدنبال آن خداوند محبت او را از دل مومنین خارج خواهد ساخت و ما دیدیم که چگونه تا روز آخر عمر گرانمایه حضرت امام و تا کنون چگونه مومنین و مخلصین عاشق سینه چاکش بودند و هستند. خداوند در قرآن فرموده محبت نیکوکاران را در دل دیگران قرار می دهد.
اگر امام فرمودند: امریکا شیطان بزرگ است ؛ نه اینکه برای بازار گرمی و جذب مرید این جمله را گفته باشند که از عمق دریای بیکران قرآن کریم و از شهود نگاه عرفانی خود این فرمول همیشگی را بیان نمودند تا همیشه سرمشق انقلاب و انقلابی ها باشد.  براستی آیا کسی باورش می شود روزی شیطان دست از نیرنگ ها و مکر و حیله های خود بردارد و رو به خیرخواهی و کمک انسانها بخصوص خداپرستان و مومنین بیاورد؟   همانطور که در قرآن آمده خداوند شیطان را از رحمت خود دور کرده و او را مورد لعن و نفرین خود قرار داده و تا قیامت همینگونه خواهد ماند؛ حال که طبق دلایل قرآنی و ادله اولیاء خدا و همچنین اعمال ننگین و جانایتکارانه امریکا بر همه عقلا و صاحبان عقل سلیم ثابت شده آمریکا شیطان بزرگ است چگونه باید دست از شعار مرگ بر امریکا برداشت و او را دور از رحمت خداوند ندانست؟
کافی ست به آمار جنگ تحمیلی ایران و تاریخ امریکا در کشورهای مختلف و کشور خودشان رجوع کرد تا به ماهیت پلید و شیطانی امریکا پی برد و با تمام وجود و اعتقاد فریاد برآورد:  مرگ بر آمریــــــکا .



کلمات کلیدی : دست نوشته
عقب نشینی
نوشته شده توسط reza khangoli zivlaei در ساعت 3:3 عصر
حسینی در گفت‌وگو با فارس:
هیچ کس نمی‌تواند از روز 13 آبان و جایگاه آن عقب‌نشینی کند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اهمیت روز 13 آبان در نظام جمهوری اسلامی ایران گفت:‌ هیچ‌کس نمی‌تواند از اهمیت این روز در نظام اسلامی عقب‌نشینی کند.

خبرگزاری فارس: هیچ کس نمی‌تواند از روز 13 آبان و جایگاه آن عقب‌نشینی کند



فتح‌الله حسینی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با اشاره به فرا رسیدن روز 13 آبان روز مبارزه با استکبار جهانی و به گوش رسیدن برخی زمزمه‌ها در خصوص کمرنگ شدن نقش این روز در جامعه گفت: هیچ کس نمی‌تواند اهمیت 13 آبان را در نظام جمهوری اسلامی ایران نادیده بگیرد و هیچ کس هم نمی‌تواند از آن عقب‌نشینی کند.

وی افزود: عقب‌نشینی از روز 13 آبان به معنای عقب‌نشینی از مهمترین اصل اساسی در نظام جمهوری اسلامی ایران است که همان اصل استکبارستیزی و مبارزه با طاغوت است.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: کسانی که از چرخش 13 آبان و حصر شعار مرگ بر آمریکا را مطرح می‌کنند باید در قبال مردم و افکار عمومی جوابگو باشند.

حسینی در ادامه تصریح کرد: انشاءالله امثال نیز روز 13 آبان باشکوه همیشگی برگزار خواهد شد و مردم حضوری حماسی در این روز خواهند داشت.

فارس نیوز




کلمات کلیدی : مرگ بر امریکا
دشمنی ایرانیها با آمریکا
نوشته شده توسط reza khangoli zivlaei در ساعت 3:0 عصر
دشمنی‌ ایرانی‌ها با آمریکا ریشه‌دار است/ همچنان به آنها بی‌اعتمادیم

نماینده کلیمیان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که آمریکا هیچگاه سر به راه نشده و به همین دلیل به آنها اعتماد نداریم.

خبرگزاری فارس: دشمنی‌ ایرانی‌ها با آمریکا ریشه‌دار است/ همچنان به آنها بی‌اعتمادیم


سیامک مره‌صدق نماینده کلیمیان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، دشمنی ملت ایران با آمریکا را به دلیل پیشینه تاریخی عنوان کرد و گفت: حافظه تاریخی مردم باعث به وجود آمدن و ادامه یافتن این دشمنی شده است.

وی تصور تغییر نگاه مردم ایران به آمریکا پس از یک جریان تاکتیکی جدید در رابطه با این کشور را ساده‌اندیشی توصیف کرد و در عین حال اظهار داشت: آمریکا هیچگاه سر به راهی نشده و به همین دلیل ما به آنها اعتماد نداریم.

نماینده کلیمیان در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: ممکن است روزی به دلیل منافع ملی دیالوگ خود با این کشور را تغییر دهیم اما ما همچنان به آنها بی‌اعتمادیم.

مره‌صدق دشمنی مردم ایران با آمریکا را ریشه‌دار دانست و اضافه کرد: دشمنی آمریکایی‌ها هم با ملت ایران ریشه‌دار است، البته دلیل دشمنی آنها با ایران حق‌طلبی، استقلال و آزادیخواهی ایرانیان است.

وی با تاکید بر اینکه باز شدن باب دیپلماسی جدید با یک کشور متخاصم به معنی کنار گذاشتن دشمنی با آنها و همچنین فراموش کردن ظلم‌هایشان نیست، تصریح کرد: ممکن است در کوتاه مدت به دلیل منافع ملی در مواجهه با آنها تغییر تاکتیک داشته باشیم اما مردم و مسئولان هیچ گاه دشمنی با آمریکا را فراموش نمی‌کنند.

مره‌صدق همچنین تاکید کرد: تا آمریکا روابط خود با ایران را به صورت کامل تغییر ندهد، نمی‌توان به آنها اعتماد کرد.   منبع: فارس نیوز



کلمات کلیدی : مرگ بر امریکا


 
 

شارژ ایرانسل

فال حافظ