سفارش تبلیغ
صبا ویژن
http://up.p30room.ir/uploads/139512886810321.jpg
تعهد آمریکا
نوشته شده توسط reza khangoli zivlaei در ساعت 1:24 عصر

 

در تماس تلفنی با نتانیاهو
اوباما بر تعهد آمریکا در قبال اسرائیل تأکید کرد

رئیس‌جمهور آمریکا در تماسی تلفنی بعد از توافق ایران و 1+5 با نخست‌وزیر اسرائیل بر تعهد واشنگتن در قبال «تل‌آویو» تأکید کرد و خواستار آغاز مشورت هرچه سریع‌تر با رژیم صهیونیستی درباره مذاکرات با ایران شد.

خبرگزاری فارس: اوباما بر تعهد آمریکا در قبال اسرائیل تأکید کرد

 

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، کاخ سفید روز یکشنبه اعلام کرد که «باراک اوباما» بعد از توافق ایران و 1+5 (آمریکا،انگلیس،فرانسه،روسیه،چین بعلاوه آلمان) در «ژنو» با «بنیامین نتانیاهو» تماس تلفنی برقرار کرد و متعهد شد تا در خصوص یک راه‌حل جامع با یکدیگر همکاری کنند.

کاخ سفید اعلام کرد: دو رهبر بر اهداف مشترک جلوگیری از دسترسی ایران به تسلیحات هسته‌ای تأکید کردند.

مقامات آمریکایی اعلام کردند که رئیس‌جمهور اعلام کرده است که واشنگتن و کشورهای دیگر از ماههای پیش رو برای دنبال کردن یک راه‌حل بادوام، صلح‌آمیز و جامع استفاده می‌کنند که نگرانی‌های جامعه بین‌الملل درباره برنامه هسته‌ای ایران رفع شود.

بر اساس این گزارش، اوباما در این تماس تلفنی تصریح کرد که خواستار آن است که آمریکا و اسرائیل هرچه سریعتر مشورت‌ها درباره تلاش برای مذاکره روی یک راه‌حل جامع را آغاز کنند و بر تعهد محکم آمریکا در قبال اسرائیل تأکید کرد.

گفت‌وگوی تلفنی اوباما با نتانیاهو درست ساعاتی بعد از آن صورت گرفت که نتانیاهو، جامعه بین‌الملل را به دلیل توافق هسته‌ای با ایران محکوم کرد و آن را یک «اشتباه تاریخی» دانست.

کاخ سفید در بیانیه‌ای، توافق هسته‌ای با ایران را یک «گام مقدماتی 6 ماهه» خواند. در حین این 6 ماه، قدرت‌های جهان و ایران تلاش می‌کنند تا به یک توافق نهایی برسند و کاخ سفید بتواند اطمینان حاصل کند که ایران هرگز بمب هسته‌ای تولید نمی‌کند.

در این بیانیه‌ آمده است که این توافق، ذخایر موجود اورانیوم غنی‌ شده ایران را محدود می‌کند و تعداد و قابلیت‌های سانتریفیوژهایی که برای غنی‌سازی استفاده می‌شود را کاهش می‌دهد و توانایی ایران برای تولید پلوتونیوم در سطح سلاح از رأکتوری که در مراحل پیشرفته ساخت است را محدود می‌کند و همچنین نظارت جامع و واقعی از برنامه هسته‌ای ایران به عمل می‌آید.

بر اساس این گزارش، میزان کاهش تحریم‌‌های بین‌المللی علیه ایران را ناچیز اعلام کرد و گفت که تحریم‌های کلیدی نفت، بانکداری و مالی و معماری تحریم‌ها همچنان برجای خود باقی می‌ماند.

منبع: فارس نیوز

 



نظر امام خمینی
نوشته شده توسط reza khangoli zivlaei در ساعت 11:36 عصر

 

جوانها هم مطمئن باشند که امریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند. بیخود صحبت اینکه اگر دخالت نظامی[کند]، مگر امریکا می‌تواند دخالت نظامی در این مملکت بکند؟ امکان برایش ندارد. تمام دنیا توجهشان الآن به اینجاست. مگر امریکا می‌تواند مقابل هم? دنیا بایستد و دخالت نظامی بکند؟ غلط می‌کند دخالت نظامی بکند.
برگی از صحیفه امام(ره)؛

نظر امام خمینی(ره) درباره حمله آمریکا به ایران

جوانها هم مطمئن باشند که امریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند. بیخود صحبت اینکه اگر دخالت نظامی[کند]، مگر امریکا می‌تواند دخالت نظامی در این مملکت بکند؟ امکان برایش ندارد. تمام دنیا توجهشان الآن به اینجاست. مگر امریکا می‌تواند مقابل هم? دنیا بایستد و دخالت نظامی بکند؟ غلط می‌کند دخالت نظامی بکند.

به گزارش فرهنگ نیوز، بازخوانی بیانات ارزشمند حضرت امام خمینی(ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، در خصوص آمریکا و احتمال حمله نظامی آن کشور مستکبر به ایران پس از اشغال لانه فساد و جاسوسی نشانگر عمق بینش ایشان و حقارت آن کشور جنایتکار است.

حضرت امام(ره) در این باره فرمودند: آن روزی که ملت ما در خیابانها ریختند، از بانوان محترمه و جوانهای محترم، ببینیم اینها چه می‌خواستند. آنکه خواستند شده است یا نشده است؟ آنهایی که می‌خواستند، آن که از سرتاسر کشور فریادش در خیابان و در کوچه‌ها و در مدارس و در همه جا بلند بود این بود که «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی». این سه تا کلمه بر سر زبان همه بود. آن روز، هیچ فکر دیگر نداشتند جز اینکه این رژیم را ساقطش کنند و تبدیلش کنند به یک رژیم دیگری، و آزادی به دست بیاورند بعد از اختناق پنجاه و چند ساله ـ اگر نگوییم دو هزار و پانصد ساله ـ و استقلال به دست بیاورند که ممالک دیگر آقایی اینجا نکنند و نیایند و ما را اسیر خودشان بکنند. اصول مسائلی را که ابتدایی؛ یعنی مسائل ابتدایی ملت ما بود این سه تا بود. اینها که می‌گویند «انقلاب شد و هیچی نشد»، می‌گویند این اصولی که اصولِ خواستِ دستِ اول ملت بود، این نشده است؟ یعنی الآن باز رژیم سلطنتی است؟ یعنی الآن باز اختناق است؟ یعنی الآن باز مشاورهای این دولتهای بزرگ در اینجا مشغول کار هستند و مشغول فعالیت هستند، و دولت ما یا ملت ما تحت سلطه آنهاست؟ خوب، اگر اینها را به شما بگویند، جوابش را شما خودتان می‌دهید که نه، اینها الآن حاصل است، این آزادی است که شما و ما را در اینجا جمع کرده است. شما پنج سال پیش از این امکان برایتان داشت که در یک همچو جلسه‌ای بنشینید صحبت بکنید؟ این آزادی است که شما در بیرون، در هر جا صحبت می‌کنید، انتقاد می‌کنید، از رژیم سابق انتقاد می‌کنید، از دولت لاحق انتقاد می‌کنید، اینها همه آزادی است. هیچ کس هم نمی‌آید به شما بگوید که نه، انتقاد نکنید. پس آزادی الآن حاصل است برای ما یکی از آن چیزهایی که ملت ما فریاد می‌کرد برایش، به دست آورده.
استقلال هم اگر چنانچه آنها می‌گویند که الآن امریکا در اینجا دارد حکومت می‌کند. شما می‌بینید که الآن مرکز فساد امریکا را جوانها رفته‌اند گرفته‌اند، و امریکاییهایی هم که در آنجا بوده گرفتند، و آن لان? فساد را به دست آوردند و 
امریکا هم هیچ غلطی نمی‌تواند بکند، و جوانها هم مطمئن باشند که امریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند. بیخود صحبت اینکه اگر دخالت نظامی[کند]، مگر امریکا می‌تواند دخالت نظامی در این مملکت بکند؟ امکان برایش ندارد. تمام دنیا توجهشان الآن به اینجاست. مگر امریکا می‌تواند مقابل هم? دنیا بایستد و دخالت نظامی بکند؟ غلط می‌کند دخالت نظامی بکند.
نترسید، نترسانید. همین تعبیری که جوانهای ما از روی احساسات جوانی کردند که اگر چنانچه امریکا بخواهد دخالت نظامی بکند ما چه خواهیم کرد، اصلاً این «اگر»ش را هم نباید بگویند. امریکا عاجز از این است که دخالت نظامی در اینجاها بکند. اینها یک مسائلی در پیششان است، یک مطالبی در پیششان است که روی آن مطالب گرفتاریهایی دارند، نمی‌توانند این کارها را بکنند. اگر آنها می‌توانستند دخالت نظامی بکنند، شاه را نگه می‌داشتند. با تمام قدرتشان، قدرتهای تبلیغی[تلاش]کردند که نگهش دارند و ملت ما اعتنا نکرد به آن. و نه تنها او، هم? قدرتها پشت سر هم ایستاده بودند که نگه دارند شاه را و نتوانستند نگه دارند. برای اینکه ملت، یک چیزی را که می‌خواهد، نمی‌شود مقابل ملت بایستد کسی و چه بکند، هیچ ابداً. این مطلب را از جوانهای ما پیش نیاورند؛ این مطلب را که دخالت نظامی[است]. آنها همیشه دخالتهایشان، دخالتهای شیطنتی است؛ توطئه است. آنها اگر بخواهند یک کاری هم بکنند، وادار می‌کنند جوانهای ما را که آنها تظاهر بکنند و در تظاهر، عمال آنها بیایند درگیری بکنند با اینها و یک غائله راه بیندازند که ما نتوانیم یک محیط آزاد پیدا بکنیم. یک محیط آرام پیدا بکنیم و مسائلی را که می‌خواهیم طرح بکنیم، و می‌خواهیم ایجاد بکنیم، بتوانیم. آنها از این راهِ شیطنتها پیش می‌آیند. آنها شیطانهایشان را پیش همین جوانهای صافدل عزیز می‌فرستند تبلیغات می‌کنند. می‌نویسند به دیوار؛ چه می‌کنند، چه، چه، چه. یک وقت می‌بینیم که یک عده جوان را راه انداختند توی خیابانها به یک تظاهراتی؛ تظاهرات بحق، لکن آنها از همین تظاهرات بحق می‌خواهند استفاد? ناحق بکنند.

منبع: صحیفه امام، ج‌10، ص: 515

منبع: فرهنگ نیوز 

 



کلمات کلیدی : اندیشه امام خمینی
ستمگریهای ستمگران هر عصر
نوشته شده توسط reza khangoli zivlaei در ساعت 3:22 عصر

بسم الله الرحمن الرحیم

حضرت امام در وصیتنامه سیاسی عبادی خویش فرمودند:

«لازم است در نوحه‌ها و اشعار مرثیه و اشعار ثنای از ائمه حق ـ علیهم سلام الله ـ‌ به طور کوبنده فجایع و ستمگریهای ستمگران هر عصر و مصر یادآوری شود؛ و در این عصر که عصر مظلومیت جهان اسلام به دست امریکا و شوروی و سایر وابستگان به آنان و از آن ‌جمله آل‌سعود، این خائنین به ‌حرم بزرگ الهی _ لعنه الله و ملائکته و رسله علیهم ـ است به طور کوبنده یادآوری و لعن و نفرین شود. و همه باید بدانیم که آنچه موجب وحدت بین مسلمین است این مراسم سیاسی است که حافظ ملّیت مسلمین، بویژه شیعیان ائمه اثنی‌عشر ـ علیهم صلوات الله وسلم ـ [است]

(رجانیوز)



کلمات کلیدی : اندیشه امام خمینی
ظلمهای آمریکا و انگلیس
نوشته شده توسط reza khangoli zivlaei در ساعت 9:48 عصر


ظلم‌های آمریکا و انگلیس با توافق هسته‌ای فراموش نخواهد شد

نکته‌ای که نباید در هیاهوی مذاکرات فراموش شود، تاریخچه‌ ظلم‌های آمریکا در حق ملت ایران است که قطعا با یک توافق هسته‌ای فراموش نخواهد شد.

خبرنگار اعزامی مشرق به ژنو – مذاکرات هسته‌ای ژنو امروز در شرایطی وارد چهارمین روز خود شد که همانند دور دوم – ژنو2 – این مذاکرات هم فراز و نشیب‌های بسیاری داشت. تا روز دوم مذاکرات با وجود فضای مثبتی که طرفین ابراز می‌کردند، اما ناامیدی‌ها و روند کند تحولات و پیشرفت در گفت‌وگوها رسیدن به نقطه مشترک را بعید نشان می‌داد.

پس از دیدار صبح روز گذشته (جمعه) دکتر ظریف و خانم اشتون، امیدها مجدداً برای دستیابی به توافق افزایش یافت تا جایی که وزیر خارجه روسیه بطور غیرمنتظره‌ای به عنوان اولین وزیر خارجه وارد ژنو شد. سایر وزرای خارجه 1+5 نیز امروز یکی پس از دیگری به ژنو آمدند تا برای دومین بار در تاریخ ده ساله مذاکرات ایران 1+5، نشست در سطح وزیران برگزار شود.

فارغ از مسأله مذاکرات هسته‌ای، بحث‌های رسانه‌ای پیرامون مذاکرات نیز در جریان است. به عنوان مثالالجزیره در مطلبی عنوان کرده است که "ایران و آمریکا باید با کنار گذاشتن مسائل گذشته از یکدیگر عذرخواهی و گذشته را فراموش کنند.

اما واقعیت این است که به جز برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران، اختلافات عمیق و ریشه‌داری میان ایران و آمریکا وجود دارد که با یک توافق هسته‌ای فراموش نخواهد شد.

گرچه آمریکا در آن سو، مدعی خسارت دیدن در حادثه تسخیر سفارت این کشور در تهران است و برای هر روز از گروگانگیری دیپلمات‌هایش چندین هزار دلار غرامت درخواست کرده است، اما تاریخچه دشمنی‌ها و رفتار بد آمریکا با ملت ایران به پیش از انقلاب باز می‌گردد و هیچگاه قابل فراموشی نیست.

از سقوط دولت مصدق تا سلاح‌های شیمیایی صدام و سرنگونی هواپیمای مسافربری ایران و تجاوز به طبس تا تحریم‌های ظالمانه، مواردی نیست که بتوان در توافق هسته‌ای آن‌ها را گنجاند و به دست فراموشی سپرد. قطعا لازمه فراموش کردن این جنایات، عذرخواهی رسمی آمریکا از ملت ایران و جبران خسارت‌های وارده به ملت ایران خواهد بود.

انگلیس نیز سابقه‌ای به تیرگی آمریکا دارد که تنها یک نمونه آن قحطی بزرگ ایران در جریان جنگ جهانی اول است که به استناد اسناد تاریخی موجود، 9 میلیون ایرانی در آن‌ سال‌ها بر اثر قحطی و بیماری‌ جان خود را از دست دادند.

منبع: مشرق نیوز



کلمات کلیدی : مرگ بر امریکا
«گاو خشمگین»
نوشته شده توسط reza khangoli zivlaei در ساعت 3:23 عصر

مهدی نقویان

نقویان در گفت‌وگو با تسنیم:

مستند ایرانی قابل رقابت با دنیاست/ روایت بهانه اقتصادی همه جنگ‌های آمریکا در «گاو خشمگین»

خبرگزاری تسنیم: مهدی نقویان کارگردان مستند «گاو خشمگین» با تأکید بر اینکه ساخت این فیلم دو سال زمان برده است، گفت: «گاو خشمگین» به بررسی تاریخی اقتصاد آمریکا می‌پردازد. ما در بررسی‌های خود فهمیدیم آمریکا با آغاز جنگ از رکودهای اقتصادی جلوگیری می‌کند.

 

مهدی نقویان، کارگردان مستند «گاو خشمگین» در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم درباره چگونگی ساخت این مستند گفت: «گاو خشمگین» دغدغه شخصی من و چند نفر از دوستانم بود که استارتش از دو سال پیش خورد و ما شروع به تحقیق برای این فیلم کردیم. در آن زمان اخبار جنبش 99 درصدی مردم آمریکا داغ بود. خبرهای زیاد در این مورد عاملی بود که باعث ترغیب ما برای تحقیق در مورد جنبش وال استریت شد.

وی افزود: وقتی تاریخ آمریکا را مطالعه کردیم، فهمیدیم ایجاد جنبش‌های مردمی علیه وضعیت موجود آمریکا، اتفاقی است که هر یک یا دو دهه روی می‌دهد اما به‌دلیل اینکه قدرت رسانه‌ای در دست دولت آمریکا است پس از مدتی این اتفاقات فراموش می‌شود. 70 سال پیش روزی به‌نام «پنج‌شنبه سیاه» در آمریکا نام گرفت اما در مورد این اتفاقات خبرهای زیادی در دسترس مردم ما نیست. در آن زمان مردم آمریکا برای اینکه نمیرند در صفهای طولانی برای گرفتن یک کاسه سوپ می‌ایستادند. بیشتر مردم ایران اطلاعاتی در مورد این واقعه ندارند.

کارگردان مستند «گاو خشمگین» اضافه کرد: بعد از انجام مطالعات تصمیم گرفتیم که فیلمی بدون تاریخ مصرف در مورد جنبش وال استریت و جنبش 99 درصدی بسازیم. اگر می‌خواستیم فقط در مورد جنبش وال استریت فیلم بسازیم آن‌وقت فیلم ما دارای تاریخ مصرف می‌شد. به همین دلیل در «گاو خشمگین» به بررسی تاریخی اقتصاد آمریکا پرداختیم. ما در این فیلم دهه دهه به عقب می‌رویم و اقتصاد را بررسی می‌کنیم. هرکس این فیلم را می‌بیند نتیجه می‌گیرد که هروقت آمریکا با رکود اقتصادی مواجه می‌شود در جنگی درگیر می‌شود تا از رکود جلوگیری کند. ما در آغاز با چنین نگاهی تحقیقات را شروع نکردیم اما وقتی تحقیقات کامل شد دیدیم این موضوع بارها در تاریخ آمریکا رخ داده است.

وی در خصوص منابعی که برای تولید مستند «گاو خشمگین» استفاده شده است، گفت: برای تولید این کار مقالات انگلیسی را ترجمه کردیم. از دو فیلم خارجی که درباره این موضوع ساخته شده بود هم استفاده کردیم. درباره مسائل خارجی فیلم‌های آرشیوی با کیفیت خوب وجود دارد که می‌توان از اینترنت دانلود کرد البته به‌دلیل حق کپی رایت دیگر امکان پخش جهانی برای مستندهایی که از این فیلم‌ها استفاده می‌کنند وجود ندارد. فیلم ما نسخه انگلیسی نیز دارد ولی به‌دلیل حق کپی رایت نتوانستیم آن را در پرس تی‌وی پخش کنیم. چون هزینه خرید راش بسیار بالاست، در آغاز تصمیم گرفتیم که از فیلم‌های آرشیوی استفاده کنیم.

نقویان با تأکید بر اینکه بارها در تاریخ آمریکا اتفاق افتاده است که در زمان رکود اقتصادی یک کشور ضد آمریکا اقدامی انجام دهد، گفت: آمریکا با کشور مذکور وارد جنگ شده است و پس از مدتی دولت آمریکا گفته است که ورود به این جنگ اشتباه بود. یکی از بزرگ‌ترین اتفاقاتی که جلوی چشم ما نیز هست، حادثه یازده سپتامبر است. شاید عقل جمعی نیز قبول نکند که آمریکا خودش دو ساختمان را این‌گونه تخریب کند تا وارد جنگ شود. این موضوع برای خود ما نیز که اهل تحقیقات هستیم یک تحلیل تند و تیز محسوب می‌شد اما وقتی تاریخ آمریکا را بررسی کردیم، فهمیدیم که این اتفاق بارها در طول تاریخ افتاده است.

وی افزود: جنگ ویتنام که طولانی‌ترین جنگ آمریکا است نیز با بهانه حمله به یک نفتکش آمریکایی در خلیج تونکین آغاز شد. مک نامارا بعد از  این جنگ می‌گوید که ورود به جنگ ویتنام اشتباه بوده است. فیلم «جنگ در مه» که محصولی آمریکایی است و برنده اسکار شده است این اعترافات را به تصویر کشیده است.

این مستندساز با انتقاد از عدم حمایت صدا و سیما برای ساخت مستندهایی مانند «گاو خشمگین» گفت: ما در دفترمان خارج از برنامه‌هایی که برای ساخت تصویب می‌کنیم، موضوعاتی را که به نظرمان جالب می‌آید ولی سازمان‌های مختلف حمایتی از ساخت آنها نمی‌کنند در دفتر یادداشت می‌کنیم. «گاو خشمگین» نیز از این‌گونه موضوعات بود. ما می‌خواستیم ببینیم حرفهایی که پشت آمریکا زده می‌شود درست است یا نه. یکی از کارهای دیگری که می‌خواهیم انجام دهیم درباره رسانه‌ها است. گفته می‌شود که رسانه‌های مهم دنیا در دست افراد معدودی است که افکار عمومی را هدایت می‌کنند. اگر فیلمی از لحاظ علمی به این موضوع بپردازد می‌تواند تأثیرگذاری زیادی داشته باشد.

نقویان در ادامه تصریح کرد: مشکل اساسی ساخته نشدن مستندهایی درباره آمریکا، مدیران فرهنگی و مستندسازان ما هستند. برخی مستندسازان با خودشان تعارف دارند. ما می‌بینیم که فیلمی به‌نام «آرگو» ساخته می‌شود ولی فیلم‌سازان ما هیچ‌کدام قصد جدی برای ساخت فیلمی در مورد تسخیر سفارت آمریکا ندارند. فیلم «آرگو» ساخته می‌شود و آمریکایی‌ها به آن اسکار می‌دهند و همه‌جا آن را معرفی می‌کنند. شاید فیلم‌سازان بعد از دیدن این فیلم خجالت‌ها را کنار بگذارند و در این مورد فیلم بسازند. مک فارلین یکی دیگر از موضوعات جذابی است که می‌تواند سوژه فیلم‌سازان قرار گیرد و فیلمی با اکران جهانی در موردش ساخته شود.

وی در مورد دلیل عدم پیگیری موضوعاتی در مورد آمریکا توسط مستندسازان گفت: به‌دلیل تهاجم رسانه‌ای غرب به ما فیلم‌سازان سراغ سوژه‌های جذابی که در مورد آمریکا است، نمی‌روند. هرکس در این حوزه‌ها وارد شود به او انگ حکومتی بودن می‌زنند و از جمع هنرمندی و روشنفکری طرد می‌شود. البته مدیران دولتی نیز مقصر هستند. مدیری که برای سالهای بعد برنامه ریزی می‌کند باید ریز شود و به فیلم‌سازان سفارش دهد. این اتفاق از سوی تصمیم‌سازان روی نمی‌دهد. یک ماه مانده به 13 آبان می‌گویند باید یک فیلم در مورد تسخیر لانه جاسوسی بسازیم. من برای ساخت مستند «گاو خشمگین» دو سال زمان گذاشتم.

کارگردان مستند  «زخم تازه» با تأکید بر اینکه سینمای مستند ایران می‌تواند با دنیا رقابت کند، خاطرنشان کرد: این درحالی است که سینمای داستانی ما به‌دلیل محدودیت‌های تکنولوژیک نمی‌تواند با سینمای جهان رقابت کند. البته مستندهای ما اکران ندارند تا فیلم‌ها دیده شود. تاکنون مستندهای خوب زیادی ساخته شده ولی هیچ‌کدام دیده نشده است. مستندهای سیاسی و ضداستکباری در فضای مستندسازی کشور به این دلیل محدود هستند که ما اقدام به آموزش نیروی انسانی در این زمینه نکرده‌ایم. فیلم‌سازان اکنون در حال تنفس در فضای فرهنگی خودشان هستند و بر اساس آن فضا اقدام به تولید فیلم خوب می‌کنند، ما نمی‌توانیم به آنها خرده بگیریم.

نقویان در ادامه گفت:‌ در دهه هفتاد خانواده‌های مذهبی اجازه نمی‌دادند که فرزندانشان در رشته‌های سینما تحصیل کنند. سینما رفتن و فیلم دیدن برای ما ممنوع بود. به همین دلیل در حال حاضر فیلم‌سازهای زیادی نیستند که بتوانند از این دست آثاری که ما در نظر داریم بسازند. انقلاب فرهنگی در کشور ما به‌آهستگی پیش می‌رود. باید با برنامه ریزی به این روند سرعت ببخشیم. شهید آوینی در اواخر دهه 60 می‌گفتند: اگر ما فیلم‌ساز مؤمن و انقلابی تربیت نکنیم، مجبور هستیم با جریان غالب سینما همراه شویم. ما باید نیروهای متعهد و متخصص آموزش دهیم.

وی در خصوص آینده سینما و احتمال به وجود آمدن جریان قوی سینمای انقلاب، گفت: بعد از سال 88 عزمی برای آموزش نیروی انسانی در عرصه سینما به وجود آمد که می‌تواند منجر به تحولاتی در عرصه سینما شود. فضای خانواده‌های مذهبی نیز تغییر کرده است و محدودیت‌هایی که پیش از این برای فرزندان مذهبی وجود داشت اکنون وجود ندارد.

این مستندساز افزود: اگر استعدادی در جریان مقابل ما پدیدار شود با کار رسانه‌ای او را بزرگ می‌کنند اما ما با استعدادهای جبهه خود به‌گونه دیگری برخورد می‌کنیم. ما استعدادهای خود را با حسادت‌هایی که انجام می‌دهیم طرد می‌کنیم. ما باید برای محصولات خود تبلیغات رسانه‌ای انجام دهیم. چندوقت پیش یکی از مدیران صدا و سیما به من گفت که باید یک جوابیه برای فیلم «خط و نشان رهبری» تولید کنیم. من به او گفتم «گاو خشمگین» هم یک پاسخ به این فیلم است. آنها با ساخت آن فیلم یک حمله علیه ما انجام داده‌اند. ما که نباید حتماً یک جوابیه برای آن فیلم تولید کنیم تا بگوییم به آن حمله جواب دادیم. ما هم باید در بقیه موضوعات به آنها حمله کنیم و فیلم بسازیم. مدیران ما وقتی می‌بینند «من و تو» یک فیلم در مورد رضاشاه پخش کرده است، تصمیم می‌گیرند فیلمی بسازند که بدی‌های رضاشاه را نشان دهد. ما منتظر می‌مانیم تا آنها حمله کنند و بعد ما پاسخ دهیم.

وی در پایان گفت: سالها است که من می‌خواهم یک فیلم در مورد ملکه انگلستان بسازم که این فیلم می‌تواند جوابیه خوبی به فیلمی باشد که در مورد رضاشاه ساخته‌اند. انگلیس یکی از سه کشوری است که قانون اساسی ندارد و به‌جای آن قانون سلطنتی دارد. اختیارات ملکه در انگلیس خیلی زیاد است. انگلیس مبدأ سلطنت است و ملکه انگلیس اختیاراتش تنها محدود به این کشور نیست. نکات جالب زیادی در مورد ملکه انگلیس وجود دارد که خوب است به فیلم تبدیل شود.

منبع: خبرگزاری بین المللی تسنیم



کلمات کلیدی : مرگ بر امریکا
مهمترین مورد اختلاف ایران
نوشته شده توسط reza khangoli zivlaei در ساعت 10:24 عصر

 


منابع آمریکایی: اراک مهمترین مورد اختلاف ایران و 1+5 است

منابع آمریکایی مستقر در ژنو عنوان کردند که بحث رآکتور آب سنگین اراک در حال حاضر مهمترین مورد اختلاف در مذاکرات ایران و 1+5 است.

خبرگزاری فارس: منابع آمریکایی: اراک مهمترین مورد اختلاف ایران و 1+5 است

 

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به ژنو، کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران ساعت 9 صبح امروز (جمعه) در سومین دور مذاکرات خود که از روز گذشته شروع شده بود، به مدت یک ساعت پشت درهای بسته به گفت وگو و تبادل نظر پرداختند.

این مذاکرات به خاطر مشورت های داخلی هیئت های 1+5 و جمهوری اسلامی ایران ساعت 10:10 به وقت ژنو متوقف شد. در حال حاضر هیئت ها برای صرف ناهار در سازمان ملل، هتل اینترکننتینتال را ترک کرده اند.

قرار است نشست داخلی اعضای 1+5 و کاترین اشتون ساعت 14 به وقت ژنو از سر گرفته شود و بعد از آن ظریف و اشتون مذاکرات خود را ادامه دهند.

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه پیش از ترک هتل برای صرف ناهار در جمع خبرنگاران گفت که مذاکرات امروز وارد مراحل جدی شده و امروز وارد مرحله نگارش برای چند مورد اختلافی شدیم و تا الان می توان گفت که جای امیدواری وجود دارد.

وی همچنین تصریح کرد که غنی سازی قابل مذاکره نیست و به غنی سازی در خاک خود ادامه خواهیم داد و هیچ راه حلی بدون غنی سازی نخواهد بود.

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران درباره سه چهار مورد اختلافی، عنوان کرد: هنوز سه چهار مورد به قوت خود باقی است ولی یکی دو مورد پررنگ تر است.

به گزارش خبرنگار فارس، منابع آمریکایی مستقر در ژنو درباره روند مذاکرات ایران و گروه 1+5 عنوان می کنند که در حال حاضر رآکتور آب سنگین اراک، مهم ترین بحث مورد اختلاف است.

قرار است سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه بعدازظهر امروز وارد ژنو شود.

منبع: فارس نیوز

 



کلمات کلیدی : برنامه هسته ای


 
 

شارژ ایرانسل

فال حافظ