سفارش تبلیغ
صبا ویژن
http://up.p30room.ir/uploads/139512886810321.jpg
عطش عاجزانه تل آویو 2
نوشته شده توسط reza khangoli zivlaei در ساعت 1:24 عصر

 

قسمت دوم...

طرح بزودی گسترش بیشتری یافت و بطور مثال شامل: "کمپین دوستی فلسطین- اسرائیل" شد و همینطور کشورهای دیگر طبق همین رویّه دوقلویی به آن منضمم شدند. طرح بدون اشاره به اینکه عامل ناآرامی در منطقه خاورمیانه (آسیای غربی)، بدلیل اشغالگری همین صهیونیست هایی است که تصاویرشان با قلبِ دوستی نقش می بست، به مخاطبین القاء می کرد که باید برای رسیدن به صلح و توقّف جنگ در منطقه علیه دولت ها متّحد شد؛ در حالیکه عامل ناآرامی ها وجود همین غاصبین است.

طیّ سال 2013 م.، مؤسّس صهیونیست کمپین با برگزاری یک سمینار برای یکی از سایت های اشتراک فیلم معروف دنیا، گزارشی از اقدامات کمپین و گستره و توسعه آن را به نمایش درآورد که طبق ادّعای همان سایت، بیش از 1 میلیون و 300 هزار مرتبه دیده شد. فعّالیت های کمپین، بطور گسترده ای توسّط بزرگترین کارتل های رسانه ای غرب پوشش داده شده اند، از جمله «NBC News   »، «نیویورکر»، «هافینگتن پُست» و «CNN News» به این موضوع پرداختند.



نمایش بخشی از پوشش رسانه ای کمپین در رسانه های بزرگ غرب


به نظر می رسد که رژیم صهیونیستی سعی دارد برای فرار از نفوذ منطقه ای «جمهوری اسلامی» بخصوص در مرزهای فلسطین اشغالی - چیزی که خودشان از آن به "هژمون منطقه ای ایران"نام می برند- تمام بازوهای خود را برای حلّ معمّا؛ از طریق دیپلماتیک بسیج کند. به تازگی که ایران، حسن نیّت زیادی از خود نشان داده و اثبات کرده که به سمت حلّ دیپلماتیک ماجرای هسته ای گام بر می دارد، صحبت ها از اینکه "همه گزینه ها روی میز" است؛ نیز افزایش یافته است.

بگذارید، مقصد از تهدیدهای پوشالی آمریکا و رژیم صهیونیستی به جنگ با ایران را نمایان تر کنیم. این فقط ما نیستیم که می دانیم یک جنگ در منطقه علیه ایران، نه تنها به ضرر ایران نیست که زمینه ساز ساخت یک "نظم جدید قدرت در منطقه" است، ایران از آن نمی هراسد؛ حجم انبوهی از کارشناسان و تحلیل گران در اندیشکده های غربی و مقامات آمریکا نیز هستند که بارها اعتراف کرده اند که جنگ فقط به پیچیده تر شدن مسئله و کاهش شانس پیروزی نهایی آمریکا می انجامد. صحبت از جنگ و حتّی صحبت از تحریم های بیشتر، برای کشاندن ایران پای میز مذاکره، حفظ آن روی میز و کاهش قدرت چانه زنی ایران است؛ این چیزی است که «باراک اوباما» در نشست اخیر و مهمّ اش در «مرکز سابان» آن را صراحتاً بیان کرد[11].

همه حتّی کارشناسان نسبتا عاقل‌تر رژیم صهیونیستی می دانند که جنگ، گزینه پُر هزینه ای است و برای زمانیست که کارد به استخوان ها رسیده؛ بنابر این در ایران هم اغلب به حرّافی های «نتانیاهو» درباره حمله نظامی به ایران به دیده مزاح می نگرند. اگر جنگ واقعیت داشت و به نفع آمریکا و اسرائیل بود، سوریه الآن باید زیر و رو می شد؛ اگر جنگ واقعی است پس چه جایی برای هزینه های گزاف بمنظور ساخت "کمپین دوستی با اسرائیل" وجود داشت. این پروسه تا حدودی شبیه این است: "با دست پس زدن و با پا پس کشیدن".

مبرهن است که عطش مقامات رسمی و بنگاه های دیپلماسی رسانه ای و عمومی رژیم صهیونیستی، از روی عجز و برای دوری از یک جنگ واقعی است، در این حال خیلی اشتباه است که مقامات در ایران به اشتباه و احیاناً بطور سهوی؛ فکر کنند در صورت جنگ، ایران یک روزه نابود می شود، اینجا جایی نیست که ما بترسیم؛ جاییست که باید ثبات قدم و قدرت خود را به نمایش در آوریم، فراموش نکنیم که بخش بزرگی از محصول جنگ های نوین در زمین جنگ روانی چیده می شود.



 «نام بردن از "اسرائیل" در سازمان ملل تا چه حدّ مهم شد؟جمله ای که صهیونیست ها آن را پالس دانستند»- «هفته نامه خبری- تحلیلی 9 دی»- 20/7/1392

همچنین رجوع شود به: «Hours before Iran FM meets Kerry|Rohani calls on Israel to sign Nuclear NPT»- By Reuters, The Associated Press and Haaretz26sep, 2013/ «گریه های خنده دار»- «حسین شریعتمداری»- «روزنامه کیهان»- 10/7/1392

 دکتر «روحانی»، در «اجلاس جهانی خلع سلاح اتمی سازمان ملل»: «"اسرائیل" به عنوان تنها غیرعضو «پیمان عدم اشاعه تسلیحات هسته ای» (NPT) در این منطقه، باید بدون هیچگونه تأخیری به این معاهده بپیوندد تا همه فعّالیت های هسته ای در منطقه؛ تحت "پادمان های جامع آژانس بین المللی انرژی اتمی" قرار گیرد»- «خبرگزاری ایرنا»- 4/7/1392

 «گزارش «اعتماد» از تبریک سال نوی یهودی توسّط روحانی و ظریف»- «روزنامه اعتماد»- صفحه سیاست- 16/6/1392

 رجوع شود به: «Political storm in Tehran|Rohani did not recognize the Holocaust, Iran news agency claims»- By Haaretz26sep, 2013/ «Amid U.S.-Iran thaw|Iranian foreign minister: The Holocaust is no myth»- By Haaretz and Reuters29sep, 2013

 «خبرگزاری تسنیم» به نقل از «روزنامه صهیونیستی جورزالم پُست»- 17/9/1392

 «باشگاه خبرنگاران جوان» به نقل از «خبرگزاری دویچه وله آلمان»- 8/9/1392

 «جواد ظریف» در حاشیه دیدار با مراجع معظّم تقلید در «قم»، طیّ پاسخ به سئوالی مبنی بر فشار رژیم صهیونیستی برای داشتن نماینده در مذاکرات آینده «5+1»: «چنین چیزی هیچگاه محقّق نخواهد شد و حتماً در اتاقی که رژیم صهیونیستی باشد، ما حضور نخواهیم داشت»- «شبکه خبر ج.ا.ا»- 8/9/1392

 «Dear Mr. Rohani, Come visit me in Israel. Signed, B. Netanyahu»- By Rabbi Gideon D. Sylvester-Haaretz30oct,2013

 «نتانیاهو به روحانی نامه نوشت؟»- «خبرگزاری ایسنا» به نقل از «سایت جام»- 11/8/1392

[10] «روزنامه جمهوری اسلامی»- ستون تازه ها- 11/8/1392

 

[11] «اوباما» طیّ مصاحبه در «مرکز سابان انستیتو بروکینگز»: «از این رو فکر می کنم اگر شما بخواهید اختلافات بین من و نتانیاهو را درباره مسئله ژنو خلاصه کنید ، به این نکته می رسید که اگر ما فقط فشار را افزایش دهیم - تحریم های جدید ، تحریم بیشتر ، تهدید نظامی و غیره- ایران در نهایت تسلیم می شود.منظورم دو نکته است: اول این که دلیل جواب دادن تحریم ها - زیرا ما آنها را به شکل دردآور تنظیم کردیم- این است که دیگر کشورها مطمئن هستند که ما تحریم را فقط بخاطر تحریم وضع نکرده ایم بلکه واقعاً به این علت وضع کردیم که ایران را به میز مذاکره بیاوریم و مسئله را حل و فصل کنیم. و اگر برداشت بین المللی این بود که ما در حل و فصل دیپلماتیک این مسئله حسن نیت نداریم ، واقعاً ساختار تحریم ها فرو می ریختنکته دوم این است که شما باید این رویکرد کنونی ما را با گزینه های جایگزین مقایسه کنید. این ایده که ایران با تحریم های بیشتر و تهدیدات نظامی عصبی تر می شود و در نهایت تسلیم می شود ، برداشت درستی از ایران نیستآنها مسیری می خواهند که در آن احساس کنند به یک راه حل ارزشمند و همراه با منزلت رسیده اند. این لازمه سیاسی برای آنهاست و فکر می کنم در همه طیف های سیاسی آنها این احساس وجود دارد. از این رو وظیفه ماست که راهی پیشنهاد کنیم که نه تنها در جهت اهداف خودمان باشد بلکه به آنها نیز فرصت دهد به طریق محترمانه به جامعه جهانی ملحق شوند و رویکرد خود را تغییر دهند»- «باشگاه خبرنگاران جوان»- 17/9/1392

منبع: مشرق

 



کلمات کلیدی : مرگ بر رژیم صهیونیستی
تحریمهای جدید علیه ایران
نوشته شده توسط reza khangoli zivlaei در ساعت 2:12 عصر

سی‌ان‌ان خبر داد:

سناتورهای آمریکا به توافق برای اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران نزدیک شده‌اند

خبرنگار سی ان ان در واشنگتن گفت: با وجود اینکه سناتورهای آمریکایی به توافق برای اعمال تحریم‌های تازه علیه ایران نزدیک می‌شوند، کاخ سفید این اقدام را چالشی جدی برای خود می‌داند.
به گزارش سرویس بین‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه تلویزیونی سی ان ان؛ سناتورهای آمریکایی از هر دو حزب جمهوری خواه و دمکرات امروز نیز درباره تحریم‌های تازه علیه ایران به مذاکرات خود ادامه می‌دهند؛ با این حال یک منبع به سی ان ان خبر داده است که سناتورهای آمریکایی به توافق در این خصوص نزدیک شده‌اند ولی مشکلی که در این میان وجود دارد ، طرح آن در صحن سنا است.

دو سناتور آمریکایی در حال تهیه طرحی به منظور اعمال تحریم‌های جدید بر ضد ایران ظرف شش ماه در صورت بی‌نتیجه بودن توافق اولیه در خصوص برنامه هسته‌ای این کشور هستند.

دستیاران این دو سناتور روز دوشنبه اعلام کردند "رابرت منندز" رئیس دموکرات کمیته روابط خارجی سنا و "مارک کرک" سناتور جمهوریخواه به توافق بر سر طرحی که باقیمانده صادرات نفت ایران، ذخایر ارزی و صنایع راهبردی این کشور را هدف قرار می‌دهد، نزدیک شده‌اند.
باشگاه خبرنگاران



چگونه می توان با شیطان به توافق رسید؟
نوشته شده توسط reza khangoli zivlaei در ساعت 1:53 صبح
چگونه می توان با شیطان به توافق رسید!! خداوند متعال در مورد توافق با شیطان می فرماید: (این، اعلام) بیزارى از سوى خدا و پیامبر او، به کسانى از مشرکان است که با آنها عهد بسته‏اید!
سید عبدالرسول علم الهدی؛

آینده برد-برد با آمریکای نامطمئن

چگونه می توان با شیطان به توافق رسید!! خداوند متعال در مورد توافق با شیطان می فرماید: (این، اعلام) بیزارى از سوى خدا و پیامبر او، به کسانى از مشرکان است که با آنها عهد بسته‏اید!

به گزارش فرهنگ نیوز، از آنجایی که خط بزرگ ایالات متحده آمریکا منافع رژیم صهیونیستی در منطقه و جهان است، و هدف اصلی آن در جنگهای اخیر منطقه منافع اقتصادی و سیاسی اش بود، هیچ انسان منصفی در مورد شیطان بزرگ بودن آمریکا شک ندارد. اما چگونه می توان با شیطان به توافق رسید!! خداوند متعال در مورد توافق با شیطان می فرماید: (این، اعلام) بیزارى از سوى خدا و پیامبر او، به کسانى از مشرکان است که با آنها عهد بسته‏اید!(التوبه/1)(1) صلح حدیبیه و صلح امام حسن مجتبی علیه السلام هم توافق با شیطان بود و قطعا توافق امروز خط حق و باطل را هم باید در همان جهت تفسیر کرد.

این تفسیر فواید بسیاری دارد از جمله اینکه برخی شیفتگان دوستی با آمریکا را بیدار می کند زیرا در هر دو صلح قبلی ضمن منفعت موقت برای جریان حق، این خط باطل بود که در زمان بسیار اندکی از تعهداتش شانه خالی کرد و پیمان را شکست. شاید این آیه کریمه شرح حال روشنفکرانی باشد که با مجیزگویی های مختلف، راه رفاه و حل مشکلات را در ارتباط با غرب و آمریکا ترسیم می کنند. «آیا ندیدی کسانی را که بهره‌ای از کتاب (خدا) به آنان داده شده، (با این حال)، به «جبت» و «طاغوت» [= بت و بت‌پرستان‌] ایمان می‌آورند، و درباره کافران می‌گویند: «آنها، از کسانی که ایمان آورده‌اند، هدایت یافته‌ترند»؟!(النساء/51)(2)

اما تا زمانی که شیطان و مشرکان بر معاهده و توافق پابرجا هستند، باید بر آن معاهده پابرجا ماند. « مگر کسانى از مشرکان که با آنها عهد بستید، و چیزى از آن را در حقّ شما فروگذار نکردند، و احدى را بر ضدّ شما تقویت ننمودند پیمان آنها را تا پایان مدّتشان محترم بشمرید زیرا خداوند پرهیزگاران را دوست دارد»(التوبه/4)(3)

بدین ترتیب آینده شناسی توافق ژنو از دو صورت خارج نیست:

1- با توجه به تجارب توافقات گذشته جریان حق با جریان باطل، باطل تحمل ادامه توافق را نداشته و زیر تعهداتش می زند که در اینصورت باید تحلیل کرد که چه بردی برای جریان حق می ماند.

2- جریان باطل برای مدتی به توافقات پایبند خواهد بود که قطعا جریان حق هم نباید زیر میز تعهداتش بزند.

فرض دوم معلوم است زیرا در صورت توجه به عهد خود، غنی سازی در خاک جمهوری اسلامی ایران و با تکنولوژی خود ایران را پذیرفته اند ضمن اینکه در یک فرآیند زمانی مشخص باید قدم های سازنده ای در جهت برداشتن تحریم ها پیش روند.

و اما فرض اول: اگر طرف آمریکایی به توافقات عمل نکرد چه می شود؟ آیا ایران هم می تواند زیر میز توافقات بزند یا خیر؟ آنچه که از کلام سوزان رایس فهمیده می شود همه توپ ها در زمین ایران است(4) یعنی عمل آنها به تهداتشان منوط به عمل ایران به تعهدات است که در فرض عالی در طول این شش ماه، گام به گام پیش بروند. حال سوال اساسی این است که در هر دو صورت چگونه می توانیم این توافق نامه را برد-برد بدانیم؟ هرچند تحلیل هایی در مورد متن توافقنامه وجود دارد که: (5)

1- یک مشکل در صفحه آخر (صفحه 4) پاراگراف چهارم عناصر گام نهایی است که در آن آمده این توافق نامه باید متضمن یک برنامه غنی سازی باشد که توسط طرفین تعریف شود ، یعنی اینکه هر کدام از طرفین تعریف خاص خود را دارند. حال که ایران این توافقنامه را امضا کرده آیا ما حق غنی سازی را داریم یا نه؟ جواب خیر است. یعنی ما حق غنی سازی را مشروط کرده ایم به موافقت طرف مقابل. یعنی اگر تا دیروز میگفتیم غنی سازی حق مسلم ماست ولی امروز باید بگوییم که اگر طرف غربی موافق باشد غنی سازی حق مسلم ماست.(6)

2- طرف غربی مدعی است بر اساس توافقنامه ژنو ایران باید فعالیت‌هایش در اراک را متوقف کرده و همچنین دسترسی به اطلاعات طراحی رآکتور اراک را که غرب از مدت‌ها پیش خواستار آن بود را فراهم نماید. این اقدام، اطلاعات بسیار مهمی درباره‌  رآکتور اراک که پیش از این در دسترس قرار نداشت و با دانش بومی ساخته شده است را به طرف مقابل هدیه می‌کند و معنایش این است  که ایران بهره برداری از تنها راکتور بومی و تولید داخل را متوقف و دانش محرمانه ساخت آن را نیز در اختیار طرف مقابل قرار میدهد که امتیاز بسیار مهم و ویژه ای برای غربیها تلقی خواهد شد. گروه 1+5 در بیانیه ای که بلافاصله پس از امضای توافقنامه ژنو صادر کرد به طور خاص به موضوع اراک اشاره و تاکید میکند:  غرب از سالها قبل به دنبال کسب اطلاع بیشتر از ماهیت این پروژه و در واقع توقف آن بوده است! (7)

3- طرف مقابل تاکید دارد هیچ اقدامی در جهت برداشتن و منتفی کردن مکانیزم تحریم ها بر نخواهد داشت و به همین خاطر هیچ تعهدی در خصوص رفع تحریم های مالی و بانکی ایران که گلوگاه اصلی مکانیزم تحریم ها است نداده و صرفا به حذف بخش کوچکی از نتایج این مکانیزم مبادرت کرده است... پس ملت ایران در قبال تمام چیزهایی که داده فقط شاید به حدود 7 میلیارد دلار پول و لغو بخشی از تحریم های حوزه طلا، خودرو و پتروشیمی دست یابد!(8)

برای یک قضاوت صحیح در مورد برد-برد بودن توافقنامه ژنو می توان به روش پایا پای تحریم در مقابل پیشرفت های هسته ای در تناظر با برداشتن تحریم در مقابل تعطیلی برخی از پیشرفت ها، عمل کرد. به عبارت دیگر اگر در مقابل توان هسته ای جمهوری اسلامی ایران در مورد راه اندازی راکتور آب سنگین و دستیابی به رشد 20درصد، تحریم های نفتی و بانک مرکزی وضع شد، پس می بایست در مقابل تعطیلی این پیشرفت ها به بازگشایی کامل این تحریم ها می رسیدیم!! یا مثلا اصلی ترین قسمت تحریم که مبادلات پولی است برداشته می شد و بعد آنوقت به راحتی ادعای متزلزل شدن ساختار تحریم ها از سوی مسئولین برای افکار عمومی مورد قبول واقع می شد.

به هرحال، دستیابی به این توافق می تواند یک برد بسیار مفید هم برای جمهوری اسلامی ایران داشته باشد و آن اتمام حجت با همه جهان است. به عبارت دیگر، جمهوری اسلامی ایران نشان داد که در برابر اتهام ها حاضر شد بیش از تعهدات حقوقی گام هایی در جهت اعتماد سازی و شفاف سازی برنامه هسته ای اش بردارد و اکنون کشورهایی که ایران را به ساخت بمب هسته ای متهم می کنند باید گام های جدی تری را بعد از شش ماه در جهت اعتماد سازی بردارند و ساختار تحریم ها را برهم زنند. اما اگر به خاطر قدرت رسانه ای سلطه در وارونه جلوه دادن حقایق چنین نشد، باز هم بُرد دیگری اتفاق می افتد و آن ارتقای وحدت ملی در جهت مقابله با نظام استکباری جهان است. بنابراین دیگر روشنفکران و شیفتگان به غرب از رفاه در توافق با آمریکا سخن نگفته و همه به آمریکای نامطمئن را باور می کنند.

پس هر دو طرف وفای به عهد و عدم وفای کشورهایی که در مقابل ایران قرار گرفته اند برای جامعه اسلامی ایران برد به همراه خواهد داشت، انشالله.

 

پی نوشت:

1- بَراءَةٌ مِنَ اللَّهِ وَ رَسُولِهِ إِلَى الَّذینَ عاهَدْتُمْ مِنَ الْمُشْرِکین

2- أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِینَ أُوتُوا نَصِیبًا مِنَ الْکِتَابِ یؤْمِنُونَ بِالْجِبْتِ وَالطَّاغُوتِ وَیقُولُونَ لِلَّذِینَ کَفَرُوا هَؤُلَاءِ أَهْدَى مِنَ الَّذِینَ آمَنُوا سَبِیلًا

3- إِلاَّ الَّذینَ عاهَدْتُمْ مِنَ الْمُشْرِکینَ ثُمَّ لَمْ یَنْقُصُوکُمْ شَیْئاً وَ لَمْ یُظاهِرُوا عَلَیْکُمْ أَحَداً فَأَتِمُّوا إِلَیْهِمْ عَهْدَهُمْ إِلى‏ مُدَّتِهِمْ إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الْمُتَّقینَ

4- پرده برداری سوزان رایس از مذاکرات هسته ای در ژنو

5- توافق‌نامه هسته‌ای ایران و 1+5 منتشر شد

6- وزارت خارجه متن توافقنامه را اشتباه ترجمه کرده است/ تیم مذاکره کننده عجله کرد

7- رمز گشایی از بازی برد – برد

8- همان

منبع: فرهنگ نیوز



کلمات کلیدی : مرگ بر امریکا
چگونه می توان با شیطان به توافق رسید؟
نوشته شده توسط reza khangoli zivlaei در ساعت 1:53 صبح
چگونه می توان با شیطان به توافق رسید!! خداوند متعال در مورد توافق با شیطان می فرماید: (این، اعلام) بیزارى از سوى خدا و پیامبر او، به کسانى از مشرکان است که با آنها عهد بسته‏اید!
سید عبدالرسول علم الهدی؛

آینده برد-برد با آمریکای نامطمئن

چگونه می توان با شیطان به توافق رسید!! خداوند متعال در مورد توافق با شیطان می فرماید: (این، اعلام) بیزارى از سوى خدا و پیامبر او، به کسانى از مشرکان است که با آنها عهد بسته‏اید!

به گزارش فرهنگ نیوز، از آنجایی که خط بزرگ ایالات متحده آمریکا منافع رژیم صهیونیستی در منطقه و جهان است، و هدف اصلی آن در جنگهای اخیر منطقه منافع اقتصادی و سیاسی اش بود، هیچ انسان منصفی در مورد شیطان بزرگ بودن آمریکا شک ندارد. اما چگونه می توان با شیطان به توافق رسید!! خداوند متعال در مورد توافق با شیطان می فرماید: (این، اعلام) بیزارى از سوى خدا و پیامبر او، به کسانى از مشرکان است که با آنها عهد بسته‏اید!(التوبه/1)(1) صلح حدیبیه و صلح امام حسن مجتبی علیه السلام هم توافق با شیطان بود و قطعا توافق امروز خط حق و باطل را هم باید در همان جهت تفسیر کرد.

این تفسیر فواید بسیاری دارد از جمله اینکه برخی شیفتگان دوستی با آمریکا را بیدار می کند زیرا در هر دو صلح قبلی ضمن منفعت موقت برای جریان حق، این خط باطل بود که در زمان بسیار اندکی از تعهداتش شانه خالی کرد و پیمان را شکست. شاید این آیه کریمه شرح حال روشنفکرانی باشد که با مجیزگویی های مختلف، راه رفاه و حل مشکلات را در ارتباط با غرب و آمریکا ترسیم می کنند. «آیا ندیدی کسانی را که بهره‌ای از کتاب (خدا) به آنان داده شده، (با این حال)، به «جبت» و «طاغوت» [= بت و بت‌پرستان‌] ایمان می‌آورند، و درباره کافران می‌گویند: «آنها، از کسانی که ایمان آورده‌اند، هدایت یافته‌ترند»؟!(النساء/51)(2)

اما تا زمانی که شیطان و مشرکان بر معاهده و توافق پابرجا هستند، باید بر آن معاهده پابرجا ماند. « مگر کسانى از مشرکان که با آنها عهد بستید، و چیزى از آن را در حقّ شما فروگذار نکردند، و احدى را بر ضدّ شما تقویت ننمودند پیمان آنها را تا پایان مدّتشان محترم بشمرید زیرا خداوند پرهیزگاران را دوست دارد»(التوبه/4)(3)

بدین ترتیب آینده شناسی توافق ژنو از دو صورت خارج نیست:

1- با توجه به تجارب توافقات گذشته جریان حق با جریان باطل، باطل تحمل ادامه توافق را نداشته و زیر تعهداتش می زند که در اینصورت باید تحلیل کرد که چه بردی برای جریان حق می ماند.

2- جریان باطل برای مدتی به توافقات پایبند خواهد بود که قطعا جریان حق هم نباید زیر میز تعهداتش بزند.

فرض دوم معلوم است زیرا در صورت توجه به عهد خود، غنی سازی در خاک جمهوری اسلامی ایران و با تکنولوژی خود ایران را پذیرفته اند ضمن اینکه در یک فرآیند زمانی مشخص باید قدم های سازنده ای در جهت برداشتن تحریم ها پیش روند.

و اما فرض اول: اگر طرف آمریکایی به توافقات عمل نکرد چه می شود؟ آیا ایران هم می تواند زیر میز توافقات بزند یا خیر؟ آنچه که از کلام سوزان رایس فهمیده می شود همه توپ ها در زمین ایران است(4) یعنی عمل آنها به تهداتشان منوط به عمل ایران به تعهدات است که در فرض عالی در طول این شش ماه، گام به گام پیش بروند. حال سوال اساسی این است که در هر دو صورت چگونه می توانیم این توافق نامه را برد-برد بدانیم؟ هرچند تحلیل هایی در مورد متن توافقنامه وجود دارد که: (5)

1- یک مشکل در صفحه آخر (صفحه 4) پاراگراف چهارم عناصر گام نهایی است که در آن آمده این توافق نامه باید متضمن یک برنامه غنی سازی باشد که توسط طرفین تعریف شود ، یعنی اینکه هر کدام از طرفین تعریف خاص خود را دارند. حال که ایران این توافقنامه را امضا کرده آیا ما حق غنی سازی را داریم یا نه؟ جواب خیر است. یعنی ما حق غنی سازی را مشروط کرده ایم به موافقت طرف مقابل. یعنی اگر تا دیروز میگفتیم غنی سازی حق مسلم ماست ولی امروز باید بگوییم که اگر طرف غربی موافق باشد غنی سازی حق مسلم ماست.(6)

2- طرف غربی مدعی است بر اساس توافقنامه ژنو ایران باید فعالیت‌هایش در اراک را متوقف کرده و همچنین دسترسی به اطلاعات طراحی رآکتور اراک را که غرب از مدت‌ها پیش خواستار آن بود را فراهم نماید. این اقدام، اطلاعات بسیار مهمی درباره‌  رآکتور اراک که پیش از این در دسترس قرار نداشت و با دانش بومی ساخته شده است را به طرف مقابل هدیه می‌کند و معنایش این است  که ایران بهره برداری از تنها راکتور بومی و تولید داخل را متوقف و دانش محرمانه ساخت آن را نیز در اختیار طرف مقابل قرار میدهد که امتیاز بسیار مهم و ویژه ای برای غربیها تلقی خواهد شد. گروه 1+5 در بیانیه ای که بلافاصله پس از امضای توافقنامه ژنو صادر کرد به طور خاص به موضوع اراک اشاره و تاکید میکند:  غرب از سالها قبل به دنبال کسب اطلاع بیشتر از ماهیت این پروژه و در واقع توقف آن بوده است! (7)

3- طرف مقابل تاکید دارد هیچ اقدامی در جهت برداشتن و منتفی کردن مکانیزم تحریم ها بر نخواهد داشت و به همین خاطر هیچ تعهدی در خصوص رفع تحریم های مالی و بانکی ایران که گلوگاه اصلی مکانیزم تحریم ها است نداده و صرفا به حذف بخش کوچکی از نتایج این مکانیزم مبادرت کرده است... پس ملت ایران در قبال تمام چیزهایی که داده فقط شاید به حدود 7 میلیارد دلار پول و لغو بخشی از تحریم های حوزه طلا، خودرو و پتروشیمی دست یابد!(8)

برای یک قضاوت صحیح در مورد برد-برد بودن توافقنامه ژنو می توان به روش پایا پای تحریم در مقابل پیشرفت های هسته ای در تناظر با برداشتن تحریم در مقابل تعطیلی برخی از پیشرفت ها، عمل کرد. به عبارت دیگر اگر در مقابل توان هسته ای جمهوری اسلامی ایران در مورد راه اندازی راکتور آب سنگین و دستیابی به رشد 20درصد، تحریم های نفتی و بانک مرکزی وضع شد، پس می بایست در مقابل تعطیلی این پیشرفت ها به بازگشایی کامل این تحریم ها می رسیدیم!! یا مثلا اصلی ترین قسمت تحریم که مبادلات پولی است برداشته می شد و بعد آنوقت به راحتی ادعای متزلزل شدن ساختار تحریم ها از سوی مسئولین برای افکار عمومی مورد قبول واقع می شد.

به هرحال، دستیابی به این توافق می تواند یک برد بسیار مفید هم برای جمهوری اسلامی ایران داشته باشد و آن اتمام حجت با همه جهان است. به عبارت دیگر، جمهوری اسلامی ایران نشان داد که در برابر اتهام ها حاضر شد بیش از تعهدات حقوقی گام هایی در جهت اعتماد سازی و شفاف سازی برنامه هسته ای اش بردارد و اکنون کشورهایی که ایران را به ساخت بمب هسته ای متهم می کنند باید گام های جدی تری را بعد از شش ماه در جهت اعتماد سازی بردارند و ساختار تحریم ها را برهم زنند. اما اگر به خاطر قدرت رسانه ای سلطه در وارونه جلوه دادن حقایق چنین نشد، باز هم بُرد دیگری اتفاق می افتد و آن ارتقای وحدت ملی در جهت مقابله با نظام استکباری جهان است. بنابراین دیگر روشنفکران و شیفتگان به غرب از رفاه در توافق با آمریکا سخن نگفته و همه به آمریکای نامطمئن را باور می کنند.

پس هر دو طرف وفای به عهد و عدم وفای کشورهایی که در مقابل ایران قرار گرفته اند برای جامعه اسلامی ایران برد به همراه خواهد داشت، انشالله.

 

پی نوشت:

1- بَراءَةٌ مِنَ اللَّهِ وَ رَسُولِهِ إِلَى الَّذینَ عاهَدْتُمْ مِنَ الْمُشْرِکین

2- أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِینَ أُوتُوا نَصِیبًا مِنَ الْکِتَابِ یؤْمِنُونَ بِالْجِبْتِ وَالطَّاغُوتِ وَیقُولُونَ لِلَّذِینَ کَفَرُوا هَؤُلَاءِ أَهْدَى مِنَ الَّذِینَ آمَنُوا سَبِیلًا

3- إِلاَّ الَّذینَ عاهَدْتُمْ مِنَ الْمُشْرِکینَ ثُمَّ لَمْ یَنْقُصُوکُمْ شَیْئاً وَ لَمْ یُظاهِرُوا عَلَیْکُمْ أَحَداً فَأَتِمُّوا إِلَیْهِمْ عَهْدَهُمْ إِلى‏ مُدَّتِهِمْ إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الْمُتَّقینَ

4- پرده برداری سوزان رایس از مذاکرات هسته ای در ژنو

5- توافق‌نامه هسته‌ای ایران و 1+5 منتشر شد

6- وزارت خارجه متن توافقنامه را اشتباه ترجمه کرده است/ تیم مذاکره کننده عجله کرد

7- رمز گشایی از بازی برد – برد

8- همان

منبع: فرهنگ نیوز



کلمات کلیدی : مرگ بر امریکا
نتایج تازه ترین نظرسنجی مؤسسه زاگبی
نوشته شده توسط reza khangoli zivlaei در ساعت 11:9 عصر

 

 96 درصد ایرانیان خواهان ادامه برنامه هسته‌ای با وجود تحریم‌ها هستند

زاگبی در نتیجه تحقیقات خود اعلام کرد ...

گروه بین‌الملل مشرق – مؤسسه تحقیقاتی زاگبی (Zogby    ) گزارش نظرسنجی ماه سپتامبر خود را منتشر کرده است که براساس آن، 96 درصد از مردم ایران بر ادامه برنامه هسته‌ای در با توجه به تحریم‌ها، تأکید کرده‌اند.

به گزارش مشرق، در نظرسنجی مؤسسه زاگبی که ادعا شده است در ماه‌های آگوست و سپتامبر سال جاری میلادی از 1205 شهروند ایرانی بصورت مصاحبه رو در رو انجام شده است، نشان می‌دهد که روحانی از حمایت و محبوبیتی نسبی در ایران برخوردار است و بسیاری از پاسخ‌دهندگان خواهان نظام سیاسی دموکراتیک‌تری هستند.

زاگبی در توضیح روش تحقیق خود گفته است که این نظرخواهی از مردان و زنان بزرگسال بالای 15 سال و در مناطق شهری و روستایی صورت گرفته است. این نظرسنجی بصورت حضوری و در شهرهای تهران، رشت، اصفهان، یزد، شیراز، کرمان، مشهد، تبریز و اهواز انجام شده است.

 

برای دیدن سایز اصلی روی عکس کلیک کنید
برای دیدن سایز اصلی روی عکس کلیک کنید

 

برخی از سؤالات مطرح شده، پاسخ‌دهندگان اولویت‌های خود را اینگونه بیان کرده‌اند: 29 درصد ایجاد فرصت‌های شغلی، 24 درصد گسترش دموکراسی، 23 درصد حمایت از حقوق شخصی و شهروندی، 19 درصد بهبود حقوق زنان، 18 درصد مبارزه با فساد، 18 درصد اصلاح ساختار سیاسی و دولت، 14 درصد بهبود نظام سلامت، 12 درصد بهبود نظام آموزشی، 10 درصد بهبود روابط با همسایگان عربی، 8 درصد مبارزه با تروریسم و افراطی‌گری.

اما زاگبی در نتیجه تحقیقات خود اعلام کرده است وقتی موضوع ملی‌گرایی به میان می‌آید، اکثریت ایرانیان هم‌صدا شده و از برنامه هسته‌ای دفاع می‌کنند. 96 درصد از آنها معتقدند ادامه آن به تحریم‌هایی که اعمال شده و انزوای بین‌المللی، می‌ارزد    .

در همین‌حال، 36 درصد از پرسش شوندگان نیز گفته‌اند که تحریم‌های اقتصادی بر زندگی آن‌ها تأثیر گذاشته است.

اما زاگبی در جای دیگری از نظرسنجی خود مدعی شده است که 55 درصد از پرسش‌شوندگان ایرانی معتقدند بلندپروازی برای دستیابی به سلاح هسته‌ای در برنامه اتمی این کشور وجود دارد. در عین حال 36 درصد مردم ایران نیز از داشتن سلاح هسته‌ای دفاع می‌کنند چرا که معتقدند «تا زمانی که کشورهای دیگر این سلاح را در اختیار دارند، ما نیز به آن نیاز داریم.» 76 درصد از حامیان داشتن سلاح هسته‌ای در این نظرسنجی گفته‌اند که جزو حامیان حسن روحانی هستند.

برای دیدن سایز اصلی روی عکس کلیک کنید
برای دیدن سایز اصلی روی عکس کلیک کنید

 

در جای دیگری از این نظرسنجی آمده است که 43 درصد از پاسخ‌دهندگان به کارشناسان زاگبی، اظهار داشته‌اند که در 4 سال آینده شرایط بهتری حاکم خواهد شد. 22 درصد نیز می‌گویند فرقی نخواهد کرد و 27 درصد نیز معتقدند شرایط بدتر خواهد شد.

منبع: مشرق نیوز

 



کلمات کلیدی : برنامه هسته ای
با ظلم باید مقابله کرد
نوشته شده توسط reza khangoli zivlaei در ساعت 4:57 عصر

 
امیر حاتمی:
آمریکا همیشه به ملت ما ظلم کرده است 

جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: پیام حماسه‌ شانزدهم آذر که مقابله با ظلم است را باید زنده نگه داشت زیرا آمریکا همیشه به ملت ما ظلم روا داشته است.

خبرگزاری فارس: آمریکا همیشه به ملت ما ظلم کرده است/ با ظلم باید مقابله کرد

 

به گزارش خبرگزاری فارس، سرتیپ امیر حاتمی جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با حضور و سخنرانی در مراسمی که بمناسبت روز دانشجو و به منظور تقدیر از دانشجویان، دانش‌آموزان و نخبگان برتر فرزندان کارکنان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در محل ستاد ودجا برگزار شد، ضمن تبریک روز دانشجو به تمام دانش‌پژوهان سراسر کشور، گفت: جوانان و دانشجویان امروز، در سایه مکتب حسینی و رهبری راه علم را پیشینه زندگی خود قرار داده‌اند و عزت دنیا و آخرت در گروه علم است.

حاتمی با اشاره به حدیثی گهربار از امیر‌المؤمنین (ع)، مبنی بر اینکه «علم قدرت است، اقتدار است، هرکس آن را به دست آورد غلبه پیدا خواهد کرد و هرکس آن را به دست نیابد، به او غلبه خواهند کرد»، اظهار داشت: راه اصلی پایداری و امنیت نیز از راه علم محقق می‌شود.

جانشین وزیر دفاع با تأکید بر زنده نگه‌داشتن روز شانزدهم آذر خاطرنشان کرد: شانزدهم آذر، یادآور حادثه مهمی در 60 سال پیش بوده و به علت اهمیت تاریخی آن، انقلابیون این روز را روزی مهم و الهام‌بخش می‌دانند.

حاتمی با اشاره به این که شعار «مرگ بر آمریکا» در شانزدهم آذرماه برای اولین بار مطرح شد، گفت: در آن روز دانشجویان دانشگاه تهران به خاطر دخالت‌های استکبار جهانی، اعتراض خود را نشان دادند که تعدادی از دانشجویان در این راه شهید و زخمی شدند.

حاتمی تجلیل از شخصیت دانشجویانی که در مقابل استکبار جهانی ایستادگی کرده و سکوت را شکستند را فعالیتی ارزنده قلمداد کرد و اظهار داشت: در روزهای چهاردهم، پانزدهم و شانزدهم آذرماه، اعتراض اصلی مردم و دانشجویان، پایمال شدن عزت، استقلال و هویت آن‌ها توسط استکبار جهانی بود.

حاتمی با تأکید بر اینکه بسیاری از فرماندهان دفاع مقدس از دانشجویان بودند، خاطرنشان کرد: شهدای شانزدهم آذر حرکتی را شروع کردند که نسل جوان بعدی با روحیه جوانمردی در هشت سال دفاع مقدس آن را به اوج شکوفایی رسانند.

جانشین وزیر دفاع با تحسین دانشجویانی که روز شانزدهم آذر، مصداق ظلم را به خوبی تشخیص دادند، افزود: پیام حماسه‌ شانزدهم آذر که مقابله با ظلم است را باید زنده نگه داشت زیرا آمریکا همیشه به ملت ما ظلم روا داشته است.

در پایان این مراسم به تعداد 45 نفر از دانشجویان، دانش‌آموزان و نخبگان برتر فرزندان کارکنان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به پاس تلاش‌های مجدانه آنها در راه کسب علم و دانش هدایایی تقدیم شد. 

منبع: فارس نیوز



کلمات کلیدی : مرگ بر امریکا
تحریمها تجدید میشود
نوشته شده توسط reza khangoli zivlaei در ساعت 1:24 عصر

 

در نشست اندیشکده بروکینگز
اوباما: شانس توافق نهایی با ایران 50 به 50 یا کمتر است/ در صورت عدم توافق تحریم‌ها تجدید می‌شود

رئیس‌جمهور آمریکا در نشست اندیشکده «بروکینگز» که حامیان صهیونیست‌ها در آن حضور داشتند اعلام کرد که شانس توافق نهایی با ایران درباره برنامه هسته‌ای 50 به 50 یا حتی کمتر است.

خبرگزاری فارس: اوباما: شانس توافق نهایی با ایران 50 به 50 یا کمتر است/ در صورت عدم توافق تحریم‌ها تجدید می‌شود

 

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شبکه «سی بی سی»، «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا روز شنبه در یک جلسه پرسش و پاسخ با مخاطبان حامی اسرائیل تصریح کرد که معتقد است شانس توافق نهایی هسته‌ای با ایران 50 به 50 یا حتی بدتر است.

وی تأکید کرد که در خصوص شانس یک توافق نهایی موفقیت‌آمیز بین ایران و 1+5 (آمریکا،انگلیس،فرانسه،روسیه،چین بعلاوه آلمان) ناآگاه نیست و گفت: اگر شما از من درباره احتمال رسیدن به مرحله آخر بپرسید، نمی‌گویم که بیش از 50 درصد باشد اما می‌توانیم تلاش کنیم.

رئیس‌جمهور آمریکا تصریح کرد که توافق موقت 6 ماهه ایران و 1+5، اساس مرکزی برنامه هسته‌ای ایران را متوقف می‌کند و آن را به عقب بازمی‌گرداند و تهران را وادار می‌کند تا ذخایر اورانیوم با درصد غنای بالای خود را از بین ببرد و از افزودن سانتریفیوژهای جدید خودداری کند و ساخت رأکتور آب سنگین اراک را که به طور بالقوه می‌تواند پلوتونیوم تولید کند را متوقف کند. این توافق همچنین زمانی را ایجاد می‌کند تا متوجه شویم که آیا بحران هسته‌ای ایران از طریق مذاکره قابل حل است یا خیر.

وی تأکید کرد: آنچه که ما می‌توانیم به مرحله آزمون بگذاریم، این احتمال است که آیا می‌توانیم این مسئله را از راه دیپلماتیک رفع کنیم. اگر در پایان 6 ماه مشخص شود که ما نمی‌توانیم به توافق برسیم، اوضاع بدتر نمی‌شود. تحریم‌های آمریکا علیه ایران به طور کامل بازمی‌گردد و اگر ایران به توافق پایبند نباشد، تحریم‌ها حتی شدیدتر می‌شود.

حضور اوباما در نشست اندیشکده بروکینگز به طور مستقیم از تلویزیون اسرائیل پخش می‌شد و تحلیگران می‌گویند بیشتر سخنان اوباما با هدف حل و فصل اختلافات آشکار وی با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل بود.

نتانیاهو نیز در نظر دارد در همین نشست امروز سخنرانی کند و توافق هسته‌ای ایران در ژنو را «توافق قرن» برای ایران خوانده است.

اوباما همچنین تصریح کرد که یکسرسی اختلافات تاکتیکی چشمگیری با نتانیاهو دارد اما اهداف اصلی آمریکا و اسرائیل درباره ایران یکی است.

رئیس‌جمهور آمریکا تصریح کرد، گرچه توافق موقت 1+5 با ایران در «ژنو» حق غنی‌سازی به تهران نمی‌دهد اما این کشور اجازه دارد تحت یک توافق دائم،  با داشتن قابلیت غنی‌سازی اندک، برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای داشته باشد.

اوباما ضمن اعلام این مطلب تأکید کرد که مرحله آخر می‌تواند اجازه غنی‌سازی محدود را به ایران بدهد و در این شرایط فعالیت‌های ایران تحت بازرسی و نظارت سرزده قرار می‌گیرد و این قابلیت به اندازه‌ای محدود است که عملاً قابلیت ساخت تسلیحات هسته‌ای برای ایران وجود نخواهد داشت.

رئیس‌جمهور آمریکا در خصوص مذاکرات سازش اسرائیل و فلسطین ابراز خوشبینی کرد و گفت که دولت آمریکا زمان زیادی را به همکاری با نتانیاهو صرف کرده است تا نیازهای امنیتی اسرائیل را بعنوان بخشی از راه‌حل دو دولتی اسرائیل و فلسطین درک کند.

وی تصریح کرد: فکر می‌کنم ظرف چند ماه آینده احتمالاً به چارچوبی برسیم که نه تنها تمامی جزئیات را مورد خطاب قرار دهد بلکه ما را به نقطه‌ای می‌رساند همه این مسئله را به رسمیت می‌شناسند که بهتر است که به جلو پیش بروند، نه اینکه به سمت عقب حرکت کنند.

با اینحال رئیس‌جمهور آمریکا تصریح کرد که دو طرف باید تصمیم‌های جدی بگیرند و گفت: مردم اسرائیل نمی‌توانند انتظار داشته باشند کرانه باختری هم شبیه غزه شود. این غیرقابل پذیرش است.

منبع: فارس نیوز

 





 
 

شارژ ایرانسل

فال حافظ