سفارش تبلیغ
صبا ویژن
http://up.p30room.ir/uploads/139512886810321.jpg
مصادره آسمانخراش ایران توسط امریکا
نوشته شده توسط reza khangoli zivlaei در ساعت 10:38 صبح

آسمان خراش ایران نیویورک

آمریکا برای مصادره آسمانخراش ایران در نیویورک یک گام دیگر برداشت

خبرگزاری تسنیم: دولت آمریکا برای تسهیل مصادره ساختمان 36 طبقه متعلق به شرکتی ایرانی در نیویورک به نفع آمریکایی های مدعی قربانی شدن در حملات تحت حمایت ایران موافقت کرد تا عایدات ناشی از فروش این آسمانخراش بین افراد مذکور تقسیم شود.


به گزارش خبرگزاری تسنیم، رویترز طی گزارشی اعلام کرد دولت آمریکا موافقت کرده است تا عایدات ناشی از فروش آسمان خراش منهتن، مرتبط با ایران را در بین خانواده هایی که ادعا شده است از حملات تحت حمایت ایران آسیب دیده اند، تقسیم کند.
این مصالحه بین وزارت دادگستری آمریکا و خانواده های مدعی قربانی حملات تحت حمایت ایران انجام شده است که جدید ترین اتفاق در پرونده مربوط به ارتباط بین ساختمان منهتن و دولت ایران است.
مالکیت بخش عمده ای از این آسمانخراش متعلق به بنیاد علوی است که یک سازمان غیرانتفاعی برای ترویج فرهنگ اسلامی و زبان فارسی می باشد. این ساختمان 36 طبقه با مساحت 382 هزار و 500 فوت مکعب، در نبش خیابان پنجم و خیابان پنجاه و دوم غربی در نزدیکی مرکز راکفلر و کلیسای سنت پاتریک واقع شده است.
در دعوایی حقوقی که در سال 2009 مطرح شد، دفتر دادستانی منطقه منهتن ادعا کرد که بنیاد علوی تحت کنترل دولت ایران قرار دارد. دادستان همچنین گفت که دو مالک کوچکتر این ساختمان، یعنی شرکت های آسا کورپوریشن و آسا کو ال تی دی، شرکت هایی صوری هستند که تحت حمایت بانک ملی ایران فعالیت می کنند.
سال گذشته، کاترین فورست، قاضی منطقه ای در دادگاه فدرال منهتن حکمی را صادر کرد مبنی بر اینکه مالکان این آسمانخراش به صورت عامدانه و بر خلاف قوانین آمریکا «دارایی های ایران را پوشش می داده و مخفی می کرده اند» و این ساختمان باید توسط دولت آمریکا مصادره شود.
در ماه مارس، قاضی فورست حکم داد که گروهی از خواهان های خصوصی که توانسته اند حکمی را مبنی بر اینکه آنها قربانی یا متاثر از حملات تحت حمایت ایران بگیرند و آنهایی که ادعاهایی را علیه این ساختمان مطرح کرده اند، حق دارند که کنترل این آسمانخراش و دیگر اموال متعلق به خواندگان را به دست بگیرند. خواهان ها شامل خانواده های افراد کشته شده در بمب گذاری سال 1983 مقر نظامیان آمریکایی در بیروت هستند. در این حادثه 241 نظامی آمریکایی کشته شدند.
قاضی فورست در حکم خود مشخص نکرده است که آیا در تصرف این اموال، دولت آمریکا اولویت دارد یا خواهان های خصوصی. بر اساس مصالحه ای که اخیرا به دست آمده است خواهان های خصوصی اولویت خواهند داشت.
دادستان پریت بهارارا با انتشار بیانیه ای در این باره اعلام کرد: «با این مصالحه، ما گام مهمی را به سمت تکمیل فرآیندی که بزرگترین مصادره مرتبط با تروریزم و همچنین جبران خسارت برای قربانیان تروریزم می باشد، برداشته ایم.»

منبع: تسنیم



کلمات کلیدی : مرگ بر امریکا
 
 

شارژ ایرانسل

فال حافظ